GRATIS APK

VOOR JOUW COACH PRAKTIJK

Het is rustig, te rustig ...

Je staat ingeschreven bij de KVK, je hebt jouw coachopleiding afgerond en je website staat live.

Kortom: je was én bent er helemaal klaar voor! Je bent al een tijdje bezig met je coach praktijk maar het blijft te stil!

Onvoldoende inkomsten, te weinig klanten, terwijl je zo graag wilt coachen!

Waardoor komt dat?

Je hebt alles gedaan wat je moest doen, toch? 

Heb je al die moeite gedaan om zover te komen, besloten je passie te volgen en mensen te helpen en dan …. dan lukt het niet!

Zonde toch?

Met onze gratis APK kan je snel en gemakkelijk zien waar het mis gaat én dus ook waar je ‘winst’ kan boeken. 

VRAAG NU GRATIS JOUW APK AAN ->

Met deze gratis APK heb je in iets meer dan 5 minuten een helder APK overzicht waarin je ziet wat je kan verbeteren én krijg je een persoonlijk advies hoe je dat het beste kan doen. Download hem nu hier ...

VRAAG NU GRATIS JOUW APK AAN ->

NICOLINE | ONDERNEMER, COACH, INITIATOR COACHING CLUB

start coachpraktijk

Hi! Ik ben Nicoline,

Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer (meerdere succesvolle bedrijven opgezet) en mijn achtergrond marketing/ communicatie is, weet ik ondertussen precies wat het verschil kan maken tussen een succesvol bedrijf of aanmodderen met alle bijbehorende frustraties.

Daarbij ben ik coach en heb ik jaren geleden mezelf om laten scholen tot coach met o.a. NLP en Transformatief Coachen opleidingen en besloot ik ook mijn eigen coach praktijk op te zetten.

Nu combineer ik mijn kennis van marketing en het ondernemerschap met coaching en heb ik als initiator van de Coaching Club deze handige APK voor jou ontwikkeld.

Zodat jij gemakkelijk en snel kan zien waar de schoen mogelijk wringt en aanpassingen kan maken waar nodig!

Zodat jij succesvol bent met jouw coach praktijk die goed zichtbaar is voor jouw potentiële klanten. Dat ze je weten te vinden en ze snappen met welke hulpvraag ze bij jou aan kunnen kloppen. Dat je voldoende afspraken hebt om van dit vak te kunnen leven. En dat je er van kan genieten!

Groetjes, Nicoline Schipper | Coaching Club

DIRECT IN JOUW INBOX ->