Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Ik ben ondernemer - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Ik ben ondernemer

BUSINESS COACHING CLUB

ONDERNEMERS

BEN JIJ ONDERNEMER?
DAN HEBBEN WIJ DIVERSE ONDERNEMERS EN MARKETING TRAININGEN VOOR JOU!

Ben jij ondernemer en hou je van je vak maar merk je dat je teveel tijd kwijt bent aan je bedrijfsvoering, zoals marketing, communicatie en sales? 

Denk je dat je op dat gebied wel wat ondersteuning kunt gebruiken? Wil jij je zo veel mogelijk kunnen focussen op jouw vak met een goede klantenbase?

Lees dan hier over de diverse trainingen en mogelijke support van de Coaching Club.

De Business Coaching Club zorgt dat jij je kan focussen op het ondernemerschap!

WAT WIJ VOOR JOU ALS ONDERNEMER KUNNEN DOEN

Ben jij een ondernemer in hart en nieren of moet jij toch nog wel het een ander leren op gebied van het ondernemerschap? Er komt namelijk een hoop meer bij kijken dan puur het vak. Denk aan marketing, sales, social media, een website maar ook je eigen pensioen regelen en bijvoorbeeld verzekeringen.  Allerlei rompslomp en randzaken terwijl je daarvoor niet ondernemer bent geworden?

 

Veel ondernemers lopen ertegenaan. Je hebt een vakgebied gekozen met een reden: je vindt het leuk, je bent er goed in. Maar dan begin je voor jezelf en moet je ineens allerlei dingen doen waar je nooit rekening mee hebt gehouden: je moet je administratie bijhouden, je moet klanten binnenhalen, je moet jezelf en je bedrijf vermarkten. En als je dat had gewild, dan was je wel bijvoorbeeld marketing gaan studeren.

Je ontkomt er echter niet aan om je toch tot een bepaalde hoogte je er in te verdiepen.

Want zonder marketing en sales; geen klanten. En zonder klanten: geen business.

Coach of niet… De Coaching Club is er voor iedere ondernemer. Wij faciliteren trainingen onder op gebied van ondernemerschap, communicatie, positionering en zichtbaarheid zoals social media en websites.

ONZE TRAININGEN voor ondernemers

PRAKTISCHE TRAININGEN voor ondernemers

POSITIONERINGSKIT

Positionering

EEN STERKE PITCH 

In 4 weken een ijzersterke positionering waardoor jij jouw verhaal naar potentiële klanten interessant en professioneel kan overbrengen.

Klanten voelen zich door jou aangesproken en maken graag een afspraak met je!

zichtbaarheidSKIT

EFFECTIEF ZICHTBAAR 

Zichtbaar zijn en klanten werven: Veel ondernemers struggelen met hun zichtbaarheid. Je moet namelijk 1. wel vindbaar zijn en 2. ook nog voldoende aantrekkingskracht hebben op jouw klanten. Leren hoe je dit doet in zo min mogelijk tijd?

saleskit

Sales training voor coaches

MEER KLANTEN

Je kan niet om sales heen, ook al zou je dat misschien soms wel liever willen. Jezelf en jouw product verkopen als is noodzakelijk als jij een goedlopend bedrijf wilt. Hoe je dat doet op een authentieke manier, leer je in deze sales training.

kom hoog in google kit

Kom hoog in Google

TREK MEER WEBSITEBEZOEKERS AAN!

In deze 5-weekse training leer je hoe je hoog komt in Google waardoor je meer website bezoekers en dus potentiële klanten kan aantrekken naar jouw website.

 

MINDSET TRAININGEN voor ondernemers

BOOST JOUW ZELFVERTROUWEN

Meer zelfvertrouwen

BOOST JOUW

ZELFVERTROUWEN

In deze live training van een dag ga je aan de slag met jouw zelfvertrouwen als ondernemer zodat je na deze dag sterker in je schoenen staat, je verhaal durft te vertellen en gelooft in je eigen kunnen. Voor iedere ondernemer met behoefte

aan een zelfvertrouwen boost.

money mindset

Money Mindset

WAT BEN JIJ EN/ OF WAT IS JOUW PRODUCT WAARD?

In deze live training ga je aan de slag met jouw money mindset.

Veel ondernemers vinden het lastig een behoorlijk bedrag

te vragen en kunnen nauwelijks rondkomen.

In deze training leer je hoe dat anders kan.