fbpx

Coaches Inloggen

Coaching Club NLP Coach Nicoline

Nicoline Schipper

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Nicoline Schipper

Bij NLP en Transformatie coach Nicoline Schipper, ligt de focus op het behalen van jouw doelen – zowel privé als zakelijk. Als je het op de een of andere manier moeilijk vindt om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld vanwege een mentale blokkade of een ineffectief gedrag, dan kan Nicoline je daarbij helpen. Door middel van gesprekken, oefeningen en trainingen -zowel face-to-face als offline- én online trainingen, helpt zij jouw belemmeringen en hindernissen op een toegankelijke en moderne manier te overwinnen.

 

Nicoline is NLP-Master, heeft een Gedragsveranderingscoach afgerond, en is momenteel bezig met de opleiding tot transformatief coach. Ook is zij de oprichtster van de Coaching Club.

 

NLP en Transformatie Coach Nicoline over coaching

“Coaching is iets dat mij altijd al heeft geïnteresseerd, zelfs als kind al. Het boeit me mateloos hoe de hersens werken: hoe ze ons leven kleuren, maar ook hoe we ze kunnen beïnvloeden zodat ze voor ons gaan werken in plaats van tegen ons.

In mijn visie is het altijd goed om dichter bij jezelf te komen, om te snappen waarom je bepaalde zaken doet en denkt. Als jij je daarvan bewust bent, heb je ook de kans om doelen te stellen die niet afhankelijk zijn van bepaalde belemmeringen… Eigenlijk is de sky the limit, of nog niet eens. Ik heb geleerd dat bepaalde gedragspatronen logisch zijn, maar andere niet. Daar kun je met behulp van de juiste kennis en technieken wat aan doen.

Ik wil je op een nuchtere manier en via moderne technieken helpen de beste versie van jezelf te worden. Je helpen om je oorspronkelijke zelf te worden, zodat je alles uit dit leven kunt halen wat erin zit. Voor een gelukkiger en lichter leven.”

 


Coach starter | Personal branding en positioneringstraject

Start jouw coach praktijk professioneel en met een eenduidig en duidelijk gezicht naar buiten. Ben jij coach en ben je nog zoekende op gebied van jouw positionering. In een traject van 4 weken neem ik je mee in de wereld van personal branding en stel jij jouw positionering als coach en als coach praktijk vast.

In drie business coach sessies, gaan we al brainstormend langs onderwerpen zoals:

  • Wie ben jij als coach en wat maakt dat cliënten juist graag bij jou komen.  Wie is jouw doelgroep. Wat zijn jouw ‘kern thema’s’ waar je op wilt gaan coachen
  • Hoe onderscheid jij je als coach t.o.v. de andere coaches;
  • Look & feel: Wat wil je uitstralen. We maken een moodboard met jouw uitstraling als coach;
  • Tone of voice: met welke woorden en tekst voelen jouw cliënten zich aangesproken;
  • We bepalen gezamenlijk jouw google zoekwoorden.

Kosten 300€ te boeken via nicoline@coaching-club.nl. Meer weten? Maak een telefonische afspraak!

 


Afspraak Nicoline

Maak een afspraak met Nicoline voor een intake of boek een power-up sessie, een losse sessie of een coachingstraject.

Meer informatie via nicoline@coaching-club.nl.


Over Nicoline als coach

“Je zet me echt aan het denken. Je stelt rake vragen en bij elk antwoord weer een nieuwe vraag. Lastig maar zinvol! Dank daarvoor Nicoline!”

“Een coach die van wanten weet, recht door zee is en je helpt je eigen valkuilen te ontdekken. Met de handvaten die Nicoline je aanreikt kun je een nieuwe weg inslaan.”

 


Algemene voorwaarden Nicoline

Business Coaching bereik jouw doel Neuro Linguistisch Programmeren Persoonlijke coaching

Ja, ik wil in contact komen

Kom in contact met deze coach. Klik op onderstaande knop om de contactmogelijkheden te bekijken.

Ja, ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de coaching-club nieuwsbrief en krijg het laatste nieuws en updates direct in je mailbox.

Adresgegevens

Overschiestraat 180-II
1062 XK
Amsterdam

Openingstijden

Coachsessies buiten onderstaande uren, kunnen in altijd in overleg afgesproken worden.
Ma. 10:00
– 13:00
Di. 10:00
– 13:00
Wo. 10:00
– 13:00
Do. 10:00
– 17:00
Vr. 10:00
– 12:00
Za.
gesloten
Zo.
gesloten

Volg ons ook op

social media

Gerelateerde

Blogs

LEUK DAT JE ONZE CHECKLIST HEBT AANGEVRAAGD!​

Dank je wel voor jouw aanvraag! Hartelijk dank voor jouw aanvraag van de checklist met alle zaken waar jij aan moet denken bij het opstarten van een coach praktijk.   Ik kijk er naar uit om jou stof tot nadenken te geven om jouw praktijk

Lees verder »
Verbeter jouw immuunsysteem

Verbeter jouw immuunsysteem met sport

In deze video praat Nicoline met Josta Bolhuis van Trispiration over hoe je je immuunsysteem verbetert met sporten. Josta vertelt tijdens ons gesprek enthousiast over de voordelen van sport en samen geven we je ook verschillende tips om de motivatie te vinden en hoog te

Lees verder »
Narcistisch Misbruik

Narcistisch Misbruik

In deze Facebook live praat ik met Fany Tel over Narcistisch Misbruik. Fany is zelf slachtoffer geweest en deelt openhartig haar verhaal tijdens ons gesprek. Inmiddels heeft zij het ook tot haar specialisme gemaakt op gebied van coaching zodat zij anderen hier ook in kan

Lees verder »