Coaches Inloggen

Coaching Club NLP Coach Nicoline

Nicoline Schipper

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Nicoline Schipper

Bij NLP en Transformatie coach Nicoline Schipper, ligt de focus op het behalen van jouw doelen – zowel privé als zakelijk. Als je het op de een of andere manier moeilijk vindt om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld vanwege een mentale blokkade of een ineffectief gedrag, dan kan Nicoline je daarbij helpen. Door middel van gesprekken, oefeningen en trainingen -zowel face-to-face als offline- én online trainingen, helpt zij jouw belemmeringen en hindernissen op een toegankelijke en moderne manier te overwinnen.

 

Nicoline is NLP-Master, heeft een Gedragsveranderingscoachopleiding afgerond en is opgeleid tot transformatief coach. Ook is zij de oprichtster van de Coaching Club.

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.

NLP en Transformatie Coach Nicoline over coaching

Nicoline: “Coaching is iets dat mij altijd al heeft geïnteresseerd, zelfs als kind al. Het boeit me mateloos hoe de hersens werken: hoe ze ons leven kleuren, maar ook hoe we ze kunnen beïnvloeden zodat ze voor ons gaan werken in plaats van tegen ons.

In mijn visie is het altijd goed om dichter bij jezelf te komen, om te snappen waarom je bepaalde zaken doet en denkt. Als jij je daarvan bewust bent, heb je ook de kans om doelen te stellen die niet afhankelijk zijn van bepaalde belemmeringen… Eigenlijk is de sky the limit, of nog niet eens. Ik heb geleerd dat bepaalde gedragspatronen logisch zijn, maar andere niet. Daar kun je met behulp van de juiste kennis en technieken wat aan doen.

Ik wil je op een nuchtere manier en via moderne technieken helpen de beste versie van jezelf te worden. Je helpen om je oorspronkelijke zelf te worden, zodat je alles uit dit leven kunt halen wat erin zit. Voor een gelukkiger en lichter leven.”

 

Vanuit mijn NLP en Transformatief coach achtergrond en omdat ik al jaren ondernemer ben, faciliteer ik in mijn praktijk zowel persoonlijke transformatie sessies als zakelijke sessies voor coaches, therapeuten en trainers op gebied van het ondernemerschap.

Mijn focus is altijd wat is jouw doel en hoe kunnen we dat vormgeven. In een coachingstraject kijken we wat er voor jou echt belangrijk is – met andere woorden wat is jouw passie of missie, om vervolgens te kijken we dat doel kunnen bereiken. Als je jouw passie nog niet helder hebt of als je het op de een of andere manier moeilijk vindt om je doel te bereiken, bijvoorbeeld vanwege een mentale blokkade of een ineffectief gedrag, dan kan ik je daarbij helpen. Door middel van gesprekken, oefeningen en trainingen -zowel face-to-face als online-, help ik jouw belemmeringen en hindernissen op een toegankelijke en moderne manier te overwinnen.

 

NLP & Transformatie Coaching

In mij persoonlijke consulten, coach ik door middel van gesprekken, inzichtsoefeningen, NLP interventies, systemisch werk, EFT  en werk ik met hypnose en regressie. Altijd in overleg en natuurlijk kijkend wat passend is voor de situatie en voor jou! We beginnen met een uitgebreide intake waarin we jouw huidige situatie en jouw verleden in kaart brengen. Daarna gaan we kijken wat er voor jou echt belangrijk is, wat jouw fundamentele waarden zijn en jouw ‘programma’s’ en overtuigingen, om vervolgens de blokkades of belemmeringen bij de oorsprong ervan aan te pakken zodat je deze niet-helpende gedachtes en overtuigingen los kan laten!

 

Mijn coaching zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf en jouw gevoel komt, je passie kent en het leven gaat leven dat je graag wilt leven! Eerst even kennismaken? Plan hier direct jouw afspraak in.

 

Wel belangrijk nog even om te weten: ik coach zowel online als offline afhankelijk waar ik ben (ik woon half in Spanje, half in Nederland) en daarbij natuurlijk wat fijn voor jou is! Ik kan jou alleen als cliënt begeleiden als je ook open staat voor online sessies.

 

Business Coaching | Personal branding en positioneringstraject

Start jij jouw coach praktijk professioneel en met een eenduidig en duidelijk gezicht naar buiten? Ben jij coach en ben je nog zoekende op gebied van jouw positionering. In een traject van 4 weken neem ik je persoonlijk mee in de wereld van personal branding en stel jij jouw positionering als coach en als coach praktijk vast. Meer weten? Klik hier👌

 

Retraites Spanje (Javea)

Vanaf voorjaar 2022 zal ik diverse retraites op gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en detox in ons boutique retreat in Javea hosten (max. 10 personen). Meer informatie volgt eerdaags.

 

Business Coaching bereik jouw doel Neuro Linguistisch Programmeren Persoonlijke coaching

OPLEIDINGEN Nicoline

  • NLP Practitioner
  • NLP Master
  • Gedragsverandering coach opleiding
  • Coachopleiding; Training Transformatief Coachen
  • Altazar Mystery School (in opleiding t/m sept 2021)

AFSPRAAK Nicoline

Maak een afspraak met Nicoline voor een intake of boek een losse sessie of een coachingstraject.

Meer informatie via nicoline@coaching-club.nl.

 

Klik hier om direct digitaal een afspraak te maken:

OVER Nicoline ALS COACH

🔝 “Je zet me echt aan het denken. Je stelt rake vragen en bij elk antwoord weer een nieuwe vraag. Lastig maar zinvol! Dank daarvoor Nicoline!”

🔝 “Een coach die van wanten weet, recht door zee is en je helpt je eigen valkuilen te ontdekken. Met de handvaten die Nicoline je aanreikt kun je een nieuwe weg inslaan.”

 

Ja, ik wil in contact komen

Kom in contact met deze coach. Klik op onderstaande knop om de contactmogelijkheden te bekijken.

Ja, ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de coaching-club nieuwsbrief en krijg het laatste nieuws en updates direct in je mailbox.

Volg ons ook op

social media

Gerelateerde

Blogs

Investeren in je eigen geluk

Investeren in je geluk!

STOM! Sorry hoor maar ik vind het stom dat sommige mensen geen normaal bedrag willen betalen voor een professionele coach. Dat sommige zeggen dat 100€ voor anderhalf uur coaching – let op inclusief voorbereiding en nawerk zit je zo op tweeenhalf uur – al best

Lees verder »
piekeren

WAT KAN JE DOEN OM TE STOPPEN MET PIEKEREN?

Piekeren, malen, dubben, peinzen; het komt allemaal op hetzelfde neer. Je hersens draaien overuren, maar tot een oplossing kom je niet want als je die zou weten zou je niet hoeven piekeren. Je zit vast in een mentale loop. Het antwoord heb je niet, maar

Lees verder »
Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Ben jij er klaar mee? Met dat gebrek aan zelfvertrouwen? Stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je het niet kan of niet goed genoeg bent. Luister dan mee naar deze Facebook Live/ Podcast over Zelfvertrouwen met Sylvia de Vries en Nicoline Schipper Sylvia legt uit hoe

Lees verder »