Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
[:nl]Coaching Club opent haar deuren - Coaching Club [:]

Coaches Inloggen

Coaching Club: het platform voor én door coaches

Coaching Club heeft ‘haar deuren’ geopend.

Goede coaches vind je nu met een druk op de knop

De Coaching Club is een professionele en moderne club van goedgetrainde coaches met de juiste opleiding en scholing. De coaches hebben een goede professionele praktijkruimte en laten zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het coaching vak.

Wij willen coaching toegankelijk maken voor iedereen en daarbij de kwaliteit van coaches garanderen. Want als je naar een coach toestapt verdien je professionaliteit, deskundigheid. Dat wil de Coaching Club bieden aan iedereen die hulp bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling zoekt!

Coaching

Coaching is een belangrijke stap in persoonlijke ontwikkeling en wij geloven dat iedereen een goede coach verdient.

We gaan elk jaar naar de tandarts voor een check, verzorgen ons lijf goed door naar de sportschool te gaan, in de spiegel van de kapper te kijken en zo verder … Alleen weet bijna niemand hoe de hersenen werken én hoe je kan zorgen dat deze beter vóór je gaan werken.

Hoe je makkelijker keuzes maakt die echt bij je passen, hoe je vanuit je hart kunt leven, hoe je rust en balans creëert en hoe je dat ene doel wel bereikt ….

 

Coaching moet toegankelijker, voor iedereen!

De Coaching Club maakt het vinden van een goede coach die bij jou past makkelijk en betrouwbaar. En daarnaast ondersteunen wij ook de coaches met websites, logo, marketing communicatie en inspiratie.

Binnenkort meer nieuws…

 

Follow us on Social Media of download hier een gratis e-book.