Start jouw coach praktijk succesvol

In 10 stappen jouw coach praktijk succesvol live met de Coach Starter Methode van de Coaching Club.

Ben jij coach, maar nog geen top ondernemer? Geen probleem!

Tijdens jouw opleiding tot coach, therapeut of trainer word jij opgeleid in jouw vakgebied maar meestal niet tot ondernemer! Terwijl dat nou precies datgene is dat zo nodig is om succesvol te worden met jouw coach praktijk. Om jouw praktijk professioneel neer te zetten, er van te kunnen leven en voldoende klanten aan te trekken.

Natuurlijk: je moet een goede coach of therapeut zijn om te slagen. Dat is de allereerste en belangrijkste stap. Maar alleen daarmee red je het niet!

Verre van zelfs! Sorry!

Je zal ook in de ondernemerschoenen moeten stappen. Marketing moeten gaan doen, zichtbaar moeten zijn, een website bouwen, je socials bijhouden, je administratie moeten regelen en klanten werven.

Het ondernemerschap als coach is super tof maar er komt ook veel bij kijken.

Ja, ik wil deze onmisbare skills ontwikkelen!

“Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?”

Wil jij ...

professioneel starten?
Waar moet je beginnen? Zie jij door de bomen het bos niet meer? Is het overzicht weg en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Welke stappen zet je eerst? Wat moet je niet vergeten? De Coach Starter Methode begeleidt jou van A tot Z.

zichtbaar zijn?
Wil jij opvallen in het weelderig groeiende oerwoud van meer dan 60.000 coaches? Zichtbaar zijn en jezelf op jouw manier laten zien off- en online. De Coach Starter Methode helpt jou op gebied van zichtbaarheid; wat vertel je over jezelf en hoe kan je dat op zo'n aantrekkelijk mogelijke manier doen? Hoe zet je Socialmedia succesvol in en waar moet jouw website aan voldoen om potentiële klanten daadwerkelijk een kijkje op jouw site te laten nemen?

voldoende klanten?

Hoe kom je aan voldoende klanten als je net start? Hoe trek je die mensen aan die jij graag wilt helpen? Met de juiste salespitch en mindset hoef je je nergens zorgen over te maken. De Coach Starter Methode leert jou alles over verkopen op een oprechte authentieke manier die bij jou past.

het niet alleen hoeven doen?
Wil jij hulp waar nodig? Je moet al zoveel alleen doen als ondernemer. Is samen niet veel leuker en beter? De Coach Starter Methode is niet de zoveelste online training. Er is juist veel ruimte voor persoonlijke begeleiding zodat je echt stappen kan maken.

In 10 stappen jouw coach praktijk live
met de Coach Starter Methode

 • Begeleiding van A tot én met Z bij het bouwen van jouw coach praktijk
 • 10 Modules met een 20-weeks trainingsprogramma
 • Persoonlijke coaching om jouw voortgang te bewaken tijdens live Q&A's
 • Additionele inspiratiesessies waaronder bijvoorbeeld website, zichtbaarheid, verkopen
 • Additioneel mogelijk: 6 maanden Coaching Club Membership en zichtbaar als coach op ons platform voor € 1 vanaf einde 20-weeks programma

EN BOUW IN JOUW EIGEN TEMPO SUCCESVOL AAN JOUW PRAKTIJK

bestaat uit 3 onderdelen:

1. coach starter training

In 10 modules jouw Coach Praktijk Live

Met deze training begint jouw Coach Starter Methode en bouw je gedurende 20 weken aan jouw praktijk.
Aan het eind van deze online training staat jouw coach praktijk live en ben je al begonnen met het werven van klanten.

 • Inclusief trainings video’s
 • Inclusief wekelijkse e-mail ter training met teaching en challenges
 • Inclusief feedback rondes
 • Inclusief 10 e-books uit het handboek ‘Ondernemerschap en Coaching’
 • Inclusief 5 SALES trainingen
 • Inclusief maandelijks live coachings voor al jouw vragen n.a.v. de training

De onderwerpen zoals beschreven in het roze blok worden in deze volgorde behandeld en elk onderwerp duurt circa twee weken. De exacte planning krijg je per mail wanneer je deze training start. Indien gewenst kunnen modules ook eerder beschikbaar worden gemaakt.

 • Jouw propositie
 • Kamer van Koophandel
 • Administratie & verzekeringen
 • Huisstijl
 • Communicatiematerialen
 • Beeldmateriaal
 • Website
 • Social media
 • Netwerken & PR
 • Sales

2. plus twee fantastische bonussen

BOOST JOUW VERHAAL

Wat is jouw missie en jouw verhaal? Wie is jouw ideale klant en hoe zorg je dat jouw verhaal aanspreekt en aantrekkelijk is voor jouw ideale klant?

Een vier-weekse training met een uitgebreid e-book. Elke week een coaching met teachings en de mogelijkheid om vragen te stellen. We doen verschillende visualisatie oefeningen en coach technieken die jou helpen in bijvoorbeeld het helder krijgen van je doelgroep en het formuleren van een interessant en aantrekkelijk verhaal.

Ter waarde van € 247

VIDEO SERIE: SALES MINDSET

Vind jij SALES vaak te pusherig en drammerig? Is koude sales niks voor jou? Is met jezelf en jouw product ‘leuren’ niet jouw manier?

Dan is deze SALES MINDSET TRAINING voor jou!

Deze training leert je door anders naar verkopen te kijken, sales leuk te vinden waardoor je er automatisch succesvoller in wordt.

Ter waarde van € 11

3. plus

Naast jouw training, de support en de bonussen, heb je de mogelijkheid om het Coaching Club Membership aan te schaffen voor slechts 50% .

Voor jou als deelnemer van de Coach Starter methode nu tijdelijk voor €75, normaal € 150 per jaar.

ZICHTBAARHEID

 • Jouw eigen coachprofiel op de Coaching Club-site (incl. eigen beschrijving, contactgegevens en link naar je site)
 • Promotie van je profiel door Coaching Club

INSPIRATIE & KENNIS

 • Intervisiesessies met collega coaches
 • Kennissessies over ondernemen, marketing en social media
 • Toegang tot een exclusieve en inspirerende community van coaches
 • Mogelijkheid om dagelijks contact te hebben met andere coaches en al je vragen te bespreken

PROFESSIONELE ONTWIKKELING

 • Ondernemerstips per e-mail
 • 25% korting op additionele coachingsessies bij Coaching Club initiator en NLP & Transformatie coach Nicoline Schipper (zowel business coaching als persoonlijke transformatie coaching)

'een AANRADER - ZOVEEL GELEERD'

"Nu bemerk ik hoeveel ik heb geleerd over het opzetten van een coaching praktijk. Het heeft mij heel erg gemotiveerd om datgene wat in duidelijk taal is omschreven in de e-books ook daadwerkelijk uit te proberen.

Hierbij heb ik veel steun ervaren. Nicoline kijkt per deelnemer waar deze zit in haar of zijn proces en neemt alle vragen mee. In de individuele gesprekken wordt er een plan op maat gemaakt. Nicoline is niet alleen helder in haar uitleg maar ook in het stimuleren en motiveren van deelnemers.

Ik ben er trots op dat ik, ondanks dat ik al wat ouder ben en niet zo goed in social media nu weet hoe ik ervoor moet zorgen dat ik zichtbaar kan worden als coach. Ik kon in mijn eigen tempo aan de slag.

Een aanrader om mee te doen met deze training: een goede investering in mezelf."

- YVONNE BERGSMA

'je kunt goed merken dat nicoline zelf ondernemingen opgezet heeft'

"Het ‘Coach Starter programma’ heeft mij heel erg op weg geholpen naar en richting gegeven aan het opzetten van een eigen coachpraktijk.

Elk e-book (je krijgt er 10) is heel zorgvuldig en uitgebreid geschreven. Alle stappen – ook die waar je zelf absoluut niet aan denkt - zijn erin verwerkt.

Verder is Nicoline heel erg kundig: je kunt goed merken dat ze zelf al wat ondernemingen opgezet heeft, onwijs toegankelijk en heel erg betrokken."

- MAUD VISSER

Tijdelijke aanbieding

In 10 stappen jouw coach praktijk live

€ 2.445 (excl. btw)

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

BOUW JOUW PRAKTIJK!

Hi! Ik ben Nicoline,

initiator van de Coaching Club!

Ik woon half in Spanje en half in Nederland. Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en mezelf om laten scholen tot coach. Na 4 opleidingen (o.a. NLP en Transformatief Coachen) besloot ik mijn eigen coach praktijk op te zetten en leef ik het leven waar in ooit van droomde.

Het heeft me altijd bezig gehouden waarom de een een bepaald doel wel bereikt en de ander niet. Waar komt dat door? Wat belemmert je of houdt je tegen? Waarom durf je het wellicht niet? Waarom denk je in beperkingen of in mogelijkheden? Wat weerhoudt je om in jezelf te investeren?

Tijdens mijn opleidingen heb ik enorm veel geleerd op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dingen die ik eigenlijk veel eerder had willen leren. Die me hebben geholpen mijn leven te leven zoals ik dat nu doe en mijn droom te realiseren. Dingen die ik graag doorgeef aan anderen. En ik denk dat jij dat als coach ook wilt: je kennis doorgeven en mensen helpen!

Mijn missie is het taboe rondom coaching te doorbreken. Ik vind namelijk dat iedereen een goede coach verdient. Of je nou een zware burn-out hebt of graag een bepaald doel wilt bereiken. En daarvoor zijn goede coaches nodig. Coaches die zichtbaar zijn voor potentiële cliënten. Coaches die van coaching hun beroep kunnen maken en er van kunnen leven.

En daarom is het belangrijk dat als jij jouw coach praktijk opzet, dat je dat zo goed mogelijk doet. Zodat je geen belangrijke stappen overslaat en mensen je weten te vinden en je lekker aan de slag kan met dit vak.

Omdat ik jarenlange ervaring heb als ondernemer (meerdere succesvolle bedrijven opgezet) en mijn achtergrond marketing/ communicatie is, weet ik ondertussen precies wat het verschil kan maken tussen een succesvol bedrijf of aanmodderen met alle bijbehorende frustraties.

Daarom heb ik deze Coach Starter Methode voor jou ontwikkeld. Zodat jij als coach met jouw coach praktijk goed zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten. Dat ze je weten te vinden en ze snappen met welke hulpvraag ze bij jou aan kunnen kloppen. Dat je voldoende afspraken hebt om van dit vak te kunnen leven. En dat je er van kan genieten: dat je het leuk vindt en niet alleen energie steekt in jouw cliënten maar er zelf ook energie van krijgt!

Daarom! Want iedereen verdient een goede coach!

Groetjes,

Nicoline Schipper
Coaching Club

HAPPY COACH

GELUKKIG MENS

Vragen? Stel ze gerust.

Maak hieronder gemakkelijk een online afspraak zodat we kunnen kennismaken.
Ik beantwoord graag jouw vragen over de Coach Starter.

Wanneer start de Coach Starter Methode?

De komende startdata voor 2022 zijn:

 • 10 januari 2022 (vol)
 • 14 maart 2022 (vol)
 • 3 oktober 2022

Vol=vol

Moet ik mijn coach opleiding al hebben afgerond?

Nope! Dat hoeft zeker niet! Het is zelfs aan te raden zo vroeg mogelijk te beginnen met het opzetten van jouw praktijk omdat dan als je klaar bent met je coachopleiding ook gelijk jouw coach praktijk staat!

Hoeveel mensen doen er mee?

Omdat we persoonlijke begeleiding heel belangrijk vinden is er per editie maar plek voor 15 personen.

Vol=vol 

PS. Staat je vraag er niet bij? Stuur me gerust een mailtje (nicoline@coaching-club.nl)

Wat is mijn investering?

De waarde voor deze Coach Starter Methode inclusief twee bonussen is €2.445. Instroom in de voor jou beste maand.

Hoe lang duurt het traject?

De Coach Starter Methode duurt 20 weken maar is ook als je wilt volledig in eigen tempo te volgen.

Wat als ik een keer niet kan?

Het is natuurlijk leuk en goed om waar je kan live aan te schuiven maar mocht je een keer niet kunnen, geen probleem. We nemen het voor je op en je kan de replay op een ander moment bekijken zodat je niks mist.