Start succesvol jouw coach praktijk

In 10 stappen jouw coach praktijk succesvol live met de Coach Starter Methode van de Coaching Club

Ben jij coach, maar nog geen top ondernemer? Geen probleem!

Tijdens jouw opleiding tot coach, therapeut of training word jij opgeleid in jouw vakgebied maar meestal niet tot ondernemer! Terwijl dat nou precies datgene is dat zo nodig is om succesvol te worden met jouw coach praktijk! Om jouw praktijk professioneel neer te zetten, er van te kunnen leven en voldoende klanten aan te trekken.

Natuurlijk: je moet een goede coach of therapeut zijn om te slagen. Dat is de allereerste en belangrijkste stap. Maar alleen daarmee red je het niet!

Verre van zelfs! Sorry!

Je zal ook in de ondernemerschoenen moeten stappen. Marketing moeten gaan doen, zichtbaar moeten zijn, een website bouwen, je socials bijhouden, je administratie moeten regelen en klanten werven.

Het ondernemerschap als coach is super tof maar er komt ook veel bij kijken.

Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Wil jij professioneel starten?

Waar moet je beginnen? Zie jij door het bos de bomen niet meer? Is het overzicht weg en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Welke stappen zet je eerst? Wat moet je niet vergeten? De Coach Starter methode begeleidt jou van A tot Z.

Wil jij zichtbaar zijn?

Wil jij voldoende klanten?

Wil jij opvallen in het weelderig groeiende oerwoud van meer dan 60.000 coaches? Zichtbaar zijn en jezelf op jouw manier laten zien off- en online. De Coach Starter methode helpt jou op gebied van zichtbaarheid; wat vertel je over jezelf en hoe kan je dat op zo'n aantrekkelijk mogelijke manier doen? Hoe zet je Socialmedia succesvol in en waar moet jouw website aan voldoen om potentiële klanten daadwerkelijk een kijkje op jouw site te laten nemen?

Hoe kom je aan voldoende klanten als je net start? Hoe trek je die mensen aan die jij graag wilt helpen? Met de juiste salespitch en mindset hoef je je nergens zorgen over te maken. De Coach Starter methode leert jou alles over verkopen op een oprechte authentieke manier die bij jou past!

Wil jij het niet alleen hoeven doen?

Wil jij hulp waar nodig? Je moet al zoveel alleen doen als ondernemer. Is samen niet veel leuker en beter? De Coach Starter methode is niet de zoveelste online training. Er is juist veel ruimte voor persoonlijke begeleiding zodat je echt stappen kan maken.

In 10 stappen jouw coach praktijk live met de Coach Starter Methode

JOUW COACH STARTER:

 • Begeleiding van A t/m Z bij het bouwen van jouw coach praktijk
 • 10 Modules met een 20-weeks trainingsprogramma
 • Persoonlijke coaching om jouw voortgang te bewaken tijdens live Q&A's
 • Additionele inspiratiesessies waaronder bijvoorbeeld website, zichtbaarheid, verkopen
 • Additioneel mogelijk: 6 maanden Coaching Club Membership en zichtbaar als coach op ons platform voor 1€ vanaf einde 20-weeks programma

CLAIM JOUW SPOT!

EN BOUW IN JOUW EIGEN TEMPO

SUCCESVOL AAN

JOUW PRAKTIJK.

Ja, ik wil mijn praktijk succesvol opbouwen!

COACH STARTER METHODE

De Coach Starter Methode uit 3 onderdelen:

1. 20 weekse Coach Starter training waarin jij in 10 stappen jouw coach praktijk live zet

2. Twee interessante bonussen

3. De mogelijkheid om na afloop voor slechts €1,- 6 maanden lid te worden van de Coaching Club

Ja, ik claim mijn Coach Starter spot!

1. COACH STARTER TRAINING

In 10 modules jouw Coach Praktijk Live

Met deze training begint jouw Coach Starter Methode en bouw je gedurende 20 weken aan jouw praktijk! Aan het eind van deze online training staat jouw coach praktijk live en ben je al begonnen met het werven van klanten.

 • Inclusief trainings video’s
 • Inclusief wekelijkse e-mail ter training met teaching en challenges
 • Inclusief feedback rondes
 • Inclusief 10 e-books uit het handboek ‘Ondernemerschap en Coaching’
 • Inclusief 5 SALES trainingen
 • Inclusief maandelijks live coachings voor al jouw vragen n.a.v. de training

De onderwerpen hier rechts beschreven worden in deze volgorde behandeld en elk onderwerp duurt +/- 2 weken. De exacte planning krijg je per mail wanneer je deze training start. Indien gewenst kunnen modules ook eerder beschikbaar worden gemaakt.

+

2. TWEE FANTASTISCHE BONUSSEN

TIJDELIJK EXTRA VOORDELIG

én MET 2 BONUSSEN

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

positionering
Authentiek verkopen

BONUS

POSITIONERING

BOOST JOUW VERHAAL

Wat is jouw missie en jouw verhaal. Wie is jouw ideale klant en hoe zorg je dat jouw verhaal aanspreekt en aantrekkelijk is voor jouw ideale klant?

Een vier-weekse training met een uitgebreid e-book en elke week een live webinar training met teachings en waar je je vragen kan stellen en we een visualisatie oefening of coach techniek doen die jouw helpt bijvoorbeeld in het helder krijgen van je missie en het formuleren van je verhaal.

t.w.v. €247

BONUS

AUTHENTIEK VERKOPEN MET PLEZIER

VIDEO SERIE: SALES MINDSET

Vind jij SALES vaak te pusherig en drammerig? Is koude sales niks voor jou? Is met jezelf en jouw product ‘leuren’ niet jouw manier? Dan is deze SALES MINDSET TRAINING voor jou!

t.w.v. €11

+

3. Coaching Club Membership

Naast jouw training, de support en de bonussen, heb je de mogelijkheid om het Coaching Club Membership aan te schaffen voor slechts 1€ (Voor jou als deelnemer van de Coach Starter Methoden nu tijdelijk 6 maanden voor 1€, normaal 75€ per jaar).

certificate

ZICHTBAARHEID

 • Jouw eigen coachprofiel op de Coaching Club-site (incl. eigen beschrijving, contactgegevens en link naar je site)
 • Promotie van je profiel door Coaching Club
handshake-heart

INSPIRATIE & KENNIS

 • Intervisiesessies met collega coaches
 • Kennissessies over ondernemen, marketing en social media
 • Toegang tot een exclusieve en inspirerende community van coaches
 • Mogelijkheid om dagelijks contact te hebben met andere coaches en al je vragen te bespreken
floorplan

PROFESSIONELE ONTWIKKELING

 • Ondernemerstips per e-mail
 • 25% korting op additionele coachingsessies (zowel business coaching als transformatie coaching)

doorbreek jouw blokkade
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Tijdelijke aanbieding

COACH STARTER METHODE.

In 10 stappen jouw coach praktijk live

€2445 tijdelijk voor €1000

BOUW JOUW PRAKTIJK!

Wat anderen zeggen ...

Een absolute aanrader

"Het ‘'coachpraktijkprogramma’ heeft mij heel erg op weg geholpen naar en richting gegeven aan het opzetten van een eigen coachpraktijk. Elk e-book (je krijgt er 10) is heel zorgvuldig en uitgebreid geschreven. Alle stappen – ook die waar je zelf absoluut niet aan denkt - zijn erin verwerkt. Verder is Nicoline heel erg kundig (je kunt goed merken dat ze zelf al wat ondernemingen opgezet heeft), onwijs toegankelijk en heel erg betrokken."

Maud Visser

Een absolute aanrader

"Na het behalen van mijn coachingsdiploma wou ik graag mijn eigen praktijk opstarten maar wist niet hoe. Dat werd niet behandeld in de opleiding. Toen zag ik de cursus van de Coaching Club en die sloot precies aan bij wat ik zocht. Het is een hele praktische cursus met onwijs veel informatie, tips, tools en handigheidjes. Alles wat je nodig hebt om te slagen komt voorbij maar vergis je niet, je moet natuurlijk zelf ook flink aan de bak! Een absolute aanrader."

Saskia Bouma

Een stok achter de deur

"Vorig jaar kwam ik net uit een burn-out en was op zoek naar een nieuwe roeping in mijn leven. Zo bekeek ik van alles en kwam ik op ondernemen uit. De Coaching Club en Nicoline spraken mij ontzettend aan en ik besloot de COACHSTARTER aan te schaffen en in mijzelf te investeren. Door deze stap te zetten, had ik een stok achter de deur om weer dichterbij mijn droom te komen. Ik kwam in een super fijne groep terecht en de aandacht, interesse, energie en flexibiliteit die Nicoline met zich meebrengt, is heel erg fijn! Vooral de Q&A's zorgen ervoor dat je weer je focus kunt pakken en weer verder kan met waar je mee bezig was. Kortom: een hele fijne en bijzondere ervaring!"

Melissa Gramsma

Vragen en antwoorden

MEEST VOORKOMENDE VRAGEN

Wanneer start de Coach Starter Methode?

We starten zo'n 6 keer per jaar. De komende startdata voor 2021 / 2022 zijn;

 • 8 november 2021
 • 10 januari 2022

Vol=vol

Moet ik mijn coach opleiding al hebben afgerond?

Nope! Dat hoeft zeker niet! Het is zelfs aan te raden zo vroeg mogelijk te beginnen met het opzetten van jouw praktijk omdat dan als je klaar bent met je coachopleiding ook gelijk jouw coach praktijk staat!

Hoe lang duurt het traject

De Coach Starter Methode duurt 20 weken maar is ook als je wilt volledig in eigen tempo te volgen.

Wat als ik een keer niet kan?

Het is natuurlijk leuk en goed om waar je kan live aan te schuiven maar mocht je een keer niet kunnen, geen probleem. We nemen het voor je op en je kan de replay op een ander moment bekijken zodat je niks mist.

Hoeveel mensen doen er mee?

Omdat we persoonlijke begeleiding heel belangrijk vinden is er per editie maar plek voor 10 personen.

Vol=vol 

Wat is mijn investering?

De waarde voor deze Coach Starter Methode inclusief twee bonussen is €2445 en deze is nu slechts tijdelijk voor €1000 aan te schaffen. Instroom in de voor jou beste maand.

Caach Starter

VIP Coach Starter

Wil je als aanvulling op deze Coach Starter Methode training persoonlijke 1-op-1 coaching? In de VIP Coach Starter zitten bovenop de online training van 10 modules en de groeps live Q&A ook nog 10 persoonlijke 1-op-1 coachingsessies. 👍

Iets voor jou? Boek hier jouw VIP plek!

VIP Coach Starter

PS. Staat je vraag er niet bij? Stuur me gerust een mailtje (nicoline@coaching-club.nl)

Ja, ik wil mijn praktijk succesvol opbouwen!

LET OP!

Deze aanbieding is geldig t/m .....

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

“Hi! Ik ben Nicoline, initiator van de Coaching Club!

Ik woon half in Spanje en half in Nederland. Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en mezelf om laten scholen tot coach. Na 4 opleidingen (o.a. NLP en Transformatief Coachen) besloot ik mijn eigen coach praktijk op te zetten en leef ik het leven waar in ooit van droomde.

Het heeft me altijd bezig gehouden waarom de een een bepaald doel wel bereikt en de ander niet. Waar komt dat door? Wat belemmert je of houdt je tegen? Waarom durf je het wellicht niet? Waarom denk je in beperkingen of in mogelijkheden? Wat weerhoudt je om in jezelf te investeren?

Tijdens mijn opleidingen heb ik enorm veel geleerd op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dingen die ik eigenlijk veel eerder had willen leren. Die me hebben geholpen mijn leven te leven zoals ik dat nu doe en mijn droom te realiseren.

Dingen die ik graag doorgeef aan anderen.

En ik denk dat jij dat als coach ook wilt: je kennis doorgeven en mensen helpen!

Mijn missie is het taboe rondom coaching te doorbreken. Ik vind namelijk dat iedereen een goede coach verdient. Of je nou een zware burn-out hebt of graag een bepaald doel wilt bereiken. 

En daarvoor zijn goede coaches nodig. Coaches die zichtbaar zijn voor potentiële cliënten. Coaches van coaching hun beroep kunnen maken en er van kunnen leven.

Goldie Retreat

En daarom is het belangrijk dat als jij jouw coach praktijk opzet, dat je dat zo goed mogelijk doet. Zodat je geen belangrijke stappen overslaat en mensen je weten te vinden en je lekker aan de slag kan met dit vak.

Omdat ik jarenlange ervaring heb als ondernemer (meerdere succesvolle bedrijven opgezet) en mijn achtergrond marketing/ communicatie is, weet ik ondertussen precies wat het verschil kan maken tussen een succesvol bedrijf of aanmodderen met alle bijbehorende frustraties.

Daarom heb ik deze Coach Starter Methode voor jou ontwikkeld.

Zodat jij als coach met jouw coach praktijk goed zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten. Dat ze je weten te vinden en ze snappen met welke hulpvraag ze bij jou aan kunnen kloppen. Dat je voldoende afspraken hebt om van dit vak te kunnen leven. En dat je er van kan genieten: dat je het leuk vind en niet alleen energie steekt in jouw cliënten maar er zelf ook energie van krijgt!

Daarom! Want iedereen verdient een goede coach!

Groetjes,

Nicoline Schipper
Coaching Club