WAT IS JOUW DROOM?

WAT IS JOUW DOEL DAT JE WILT BEREIKEN?

Gratis E-BOOK

Met 10 tips om succesvol jouw doel te bereiken.

Heb jij een bepaalde droom? Een doel? Een ambitie?

En zou je dat doel echt graag willen bereiken? Die droom werkelijk willen leven?

Dit gratis e-book met 10 tips helpt jou daar bij.

Vraag het nu kosteloos via onderstaand formulier aan.

Download hier jouw GRATIS E-BOOK

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-book word je zsm opgestuurd per e-mail.

doel bereiken

IK BEN NICOLINE, INITIATOR VAN DE COACHING CLUB EN

EIGENAAR VAN CASA COLINE!

Goldie Retreat

Hi, Ik ben Nicoline!

Ik woon half in Spanje en half in Nederland. Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en mezelf om laten scholen tot coach. Na 4 opleidingen (o.a. NLP en Transformatief Coachen) besloot ik mijn eigen coach praktijk op te zetten, gedeeltelijk in Spanje te gaan wonen en leef ik het leven waar in ooit van droomde.

Een jaar of vijf geleden heb ik tijdens een week van mijn coachopleiding mijn passie herontdekt en mijn droomleven uitgetekend en ben hier vervolgens stap voor stap aan gaan bouwen. Ik heb mijn bedrijf verkocht, de Coaching Club opgericht en mijn eigen coach praktijk begonnen.

Samen met mijn man droomden we van een mooie plek waar we gasten konden ontvangen en ons beider passie tot uiting kon komen (mijn man is chef en een echt foodie en winelover en ik vind coaching het mooiste vak). We vonden deze plek in Spanje: Javea. Een klein lief dorpje aan de Costa Blanca waar we al jaren kwamen en zelfs getrouwd zijn.

Nu een aantal jaar later hebben we onlangs onze handtekening gezet onder het koopcontract van ons Spaanse huis. Een droom die uit is gekomen.

Dromen realiseren is het mooiste wat er is. Het heeft me altijd bezig gehouden waarom de een een bepaald doel wel bereikt en de ander niet. Waar komt dat door? Wat belemmert je of houdt je tegen? Waarom durf je het wel of wellicht niet? Waarom denk je in beperkingen of juist in mogelijkheden? Wat weerhoudt je om tijd en aandacht in jezelf te investeren?

Tijdens mijn verschillende opleidingen heb ik enorm veel geleerd op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dingen die ik eigenlijk veel eerder had willen leren. Die me hebben geholpen mijn leven te leven zoals ik dat nu doe en mijn droom te realiseren.

Dingen die ik graag ook doorgeef aan anderen zoals jij! In mijn coach praktijk en tijdens de retraites die ik organiseer in ons Boutique Retreat in Spanje.

Hasta pronto!

Nicoline Schipper