Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Ik ben een coach - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Ik ben een coach

COACHING CLUB voor COACHES

Ben jij coach?
Join de Coaching Club!

Ben jij coach en merk je dat je teveel tijd kwijt bent aan je bedrijfsvoering, zoals marketing, communicatie en werving?

Denk je dat je op dat gebied wel wat ondersteuning kunt gebruiken? Vind je het fijn om contact te hebben met collega-coaches, zodat jullie kunnen delen en elkaar kunnen inspireren. Wil jij je zo veel mogelijk kunnen focussen op jouw vak: coachen met een goed gevulde coachpraktijk? Lees dan hier over de mogelijkheden van de memberships, de trainingen en de persoonlijke support van de Coaching Club.

De Coaching Club zorgt dat jij je kan focussen op het coachen!

WAT WIJ VOOR JOU ALS COACH KUNNEN DOEN

Heb jij een leven lang ervaren dat mensen naar jou toekomen als ze hulp nodig hebben? En heb je op die manier gemerkt dat je het prettig vindt om die hulp te bieden? Dan is de kans aanwezig dat je daarom hebt gekozen om coach te worden. Hoe mooi is het dan als jij je hoofdzakelijk kan bezighouden met coaching, in plaats van allerlei rompslomp en randzaken?

 

Veel ondernemers – ook coaches met een eigen praktijk- lopen ertegenaan. Je hebt een vakgebied gekozen met een reden: je vindt het leuk, je bent er goed in. Maar dan begin je voor jezelf en moet je ineens allerlei dingen doen waar je nooit rekening mee hebt gehouden: je moet je administratie bijhouden, je moet klanten binnenhalen, je moet jezelf en je bedrijf vermarkten. En als je dat had gewild, dan was je wel marketing gaan studeren.

meer coach cliënten

MEMBERSHIPS 

De Coaching Club heeft diverse abonnementen van meer basic tot memberships waarbij je volledig wordt gecoacht in het ondernemerschap.

Jouw profiel op onze website zorgt voor extra zichtbaarheid en daarmee voor meer cliënten. 

TRAININGEN

 Member of niet de Coaching Club is er voor iedere coach. Wij ondersteunen coaches op gebied van ondernemerschap, communicatie, positionering en zichtbaarheid zoals social media en websites.

Ben jij bezig met je opleiding en ga je binnenkort starten met jouw coach praktijk? Dan is deze training iets voor jou: in 10 stappen jouw coach praktijk live!

In 4 weken een ijzersterke positionering waardoor jij jouw verhaal naar potentiële klanten interessant en professioneel kan overbrengen.

Meer weten? Klik hier!

Zichtbaar zijn en klanten werven: Veel coaches en therapeuten struggelen met hun zichtbaarheid. Een serieus probleem. Mensen moeten je namelijk 1. wel weten te vinden en 2. zich óók nog zo aangesproken voelen dat ze een afspraak bij je maken. 

Leren hoe je dit doet in zo min mogelijk tijd? Klik hier!

website Uitbesteden

UITBESTEDEN

 Liever bepaalde zaken uitbesteden zodat jij je volledig kunt focussen op het coachen? No problem! Wij kunnen bijvoorbeeld voor jou jouw website incl. teksten regelen, een professionele fotoshoot en je logo/ huisstijl.

Wij kunnen voor jou jouw website ontwikkelen, jouw huisstijl en logo designen en zorgen voor passend beeldmateriaal van jou zodat jij online goed en professioneel zichtbaar bent.

Ben jij coach en ben je nog zoekende op gebied van jouw positionering. In een traject van +/- 4 weken neem ik je mee in de wereld van personal branding en stel jij jouw positionering als coach en als coach praktijk vast. In drie business coach sessies van een uur, gaan we al brainstormend langs onderwerpen zoals:
 • Wie ben jij als coach en wat maakt dat cliënten juist graag bij jou komen. 
 • Wie is jouw doelgroep. Wat zijn jouw ‘kern thema’s’ waar je op wilt gaan coachen
 • Hoe onderscheid jij je als coach t.o.v. de andere coaches;
 • Look & feel: Wat wil je uitstralen. We maken een moodboard met jouw uitstraling als coach;
 • Tone of voice: met welke woorden en tekst voelen jouw cliënten zich aangesproken;
 • We bepalen gezamenlijk jouw google zoekwoorden.

Meer weten? Klik hier!

Ook voor coaches die al even bezig zijn, bieden wij ondersteuning. Bijvoorbeeld als je praktijk niet vol zit en je er graag een aantal cliënten bij wilt.

Meer weten? Klik hier!

De Coaching Club is een echte community voor én door coaches.

vind een coach - Coaching Club

 ONZE trainingen

Member of niet de Coaching Club is er voor iedereen!

Met onze trainingen ondersteunen wij ondernemers in hun ondernemerschap en bij marketing & communicatie, social media en websites.We bieden trainingen aan voor:

 • Startende coaches
 • Coaches met 1-3 jaar ervaring
 • Mindset/  ondernemerschap trainingen voor alle coaches en ondernemers

Dus ben jij klaar om met jouw coaching praktijk te starten? Of ben je al gestart maar loopt het nog niet zoals jij wilt? Lees dan hieronder verder …

VOOR STARTENDE COACHES

Speciaal voor startende ONDERNEMERS

1. GRATIS ROADMAP: START JOUW COACHPRAKTIJK SUCCESVOL

 • Heb jij je opleiding afgerond of bijna afgerond?
 • Wil jij jouw coach praktijk starten?
 • En wil je weten welke stappen je moet zetten?

Ben jij klaar om met jouw coaching praktijk te starten? Heb je jouw opleiding (bijna) afgerond en kan je niet wachten te beginnen maar is het ondernemerschap nieuw voor je? Dan hebben wij het volgende trainingsaanbod voor jou:

2. COACH STARTER METHODE

Speciaal voor startende coaches

In deze ondernemerstraining speciaal voor startende coaches zet je in 20 weken onder begeleiding van een persoonlijke coach 

in 10 stappen jouw praktijk succesvol neer! Alles komt aan bod!

 

VOOR COACHES MET 1-3 JAAR ONDERNEMERSERVARING

Voor Coaches die hun BUSINESS verder willen laten groeien

Member of niet de Coaching Club is er voor iedereen. 

Wij ondersteunen ondernemers op gebied van ondernemerschap, marketing & communicatie, social media en websites.

SALESKIT - klanten werven

GRATIS APK

VOOR JOUW COACH PRAKTIJK

Met deze gratis APK heb je in iets meer dan 5 minuten een helder overzicht waarin je ziet wat je kan verbeteren én dus ook waar je ‘winst’ kan boeken.

 

Daarbij krijg je een persoonlijk advies

hoe je dat het beste kan doen!

eEN STERKE PITCH 

In 4 weken een ijzersterke positionering waardoor jij jouw verhaal naar potentiële klanten interessant en professioneel kan overbrengen.

Klanten voelen zich door jou aangesproken en maken graag een afspraak met je!

EFFECTIEF ZICHTBAAR 

Zichtbaar zijn en klanten werven: Veel ondernemers struggelen met hun zichtbaarheid. Je moet namelijk 1. wel vindbaar zijn en 2. ook nog voldoende aantrekkingskracht hebben op jouw klanten. Leren hoe je dit doet in zo min mogelijk tijd?

MEER KLANTEN

Je kan niet om sales heen, ook al zou je dat misschien soms wel liever willen. Jezelf en jouw product verkopen als is noodzakelijk als jij een goedlopend bedrijf wilt. Hoe je dat doet op een authentieke manier, leer je in deze sales training.

TREK MEER WEBSITEBEZOEKERS AAN!

In deze 5-weekse training leer je hoe je hoog komt in Google waardoor je meer website bezoekers en dus potentiële klanten kan aantrekken naar jouw website.

 

MINDSET TRainingen Voor Coaches

Merk je dat iets je tegenhoudt op gebied van jouw ondernemerschap. Wellicht een bepaalde mate van gebrek aan zelfvertrouwen? Of wellicht vind je het moeilijk om jezelf te verkopen? Geld voor je diensten te vragen? Onderstaande mindset trainingen helpen jou hierbij!

boost jouw

zelfvertrouwen 

In deze live training van een dag ga je aan de slag met jouw zelfvertrouwen als ondernemer zodat je na deze dag sterker in je schoenen staat, je verhaal durft te vertellen en gelooft in je eigen kunnen. Voor iedere ondernemer met behoefte aan een zelfvertrouwen boost.

wat ben jij en/ of 

wat is jouw product waard?

In deze live training ga je aan de slag met jouw money mindset.

Veel ondernemers vinden het lastig een behoorlijk bedrag

te vragen en kunnen nauwelijks rondkomen.

In deze training leer je hoe dat anders kan.

 

e-book
Speciaal voor startende coaches: een Roadmap met invuloefeningen en tips voor de eerste stappen naar die droom van een coach praktijk.
 

Speciaal voor startende coaches: meer dan 60 vragen die jij jezelf kan stellen als jij jouw coach praktijk aan het starten bent.

Het handboek ‘Ondernemerschap en Coaching’ bestaat uit 10 verschillende E-BOOKS die elk een ander onderwerp behandelen relevant voor het starten en uitbouwen van jouw coach praktijk.

Meer weten? Klik hier!

Dit e-book geeft je concrete tips hoe jij jouw bestaande website kan verbeteren zodat je daadwerkelijk potentiële klanten op jouw website krijgt.

Koop nu van €15 tijdelijk voor €2,95 + BTW! Klik hier!

Webinars

In deze gratis masterclass speciaal voor coaches leer je de stappen die je 1 voor 1 kan zetten bij het starten en uitbouwen van jouw coach praktijk. Schrijf je hier in!

Bijna iedere ondernemer heeft een website. Alleen … de meeste krijgen hier echter geen klanten uit. Zonde toch? In deze webinar training delen we de belangrijkste tips hoe je dit kan verhelpen. Schrijf je hier in!

Online trainingen

Schrijf je nu in voor een van onze gratis trainingen!