fbpx

Coaches Inloggen

title image

Ik ben een coach

Ben jij coach? Join de Coaching Club!

Ben jij coach en merk je dat je teveel tijd kwijt bent aan je bedrijfsvoering, zoals marketing, communicatie en werving? 

Denk je dat je op dat gebied wel wat ondersteuning kunt gebruiken? Vind je het fijn om contact te hebben met collega-coaches, zodat jullie kunnen delen en elkaar kunnen inspireren Tenslotte de hamvraag, wellicht de belangrijkste van allemaal… 

 

Wil jij je volledig kunnen focussen op jouw vak: coachen met een goed gevulde coachpraktijk?

 

Lees dan hier over de mogelijkheden van de memberships en coach support pakketten van de Coaching Club.

DE COACHING CLUB zorgt dat jij je kan focussen op het coachen!

Heb jij een leven lang ervaren dat mensen naar jou toekomen als ze hulp nodig hebben? En heb je op die manier gemerkt dat je het prettig vindt om die hulp te bieden? Dan is de kans aanwezig dat je daarom hebt gekozen om coach te worden. Hoe mooi is het dan als jij je hoofdzakelijk kan bezighouden met coaching, in plaats van allerlei rompslomp en randzaken?

 

Veel ondernemers -ook coaches met een eigen praktijk- lopen ertegenaan. Je hebt een vakgebied gekozen met een reden: je vindt het leuk, je bent er goed in. Maar dan begin je voor jezelf en moet je ineens allerlei dingen doen waar je nooit rekening mee hebt gehouden: je moet je administratie bijhouden, je moet klanten binnenhalen, je moet jezelf en je bedrijf vermarkten. En als je dat had gewild, dan was je wel marketing gaan studeren.

onze diensten

ONZE COACH MEMBERSHIPS 

Je kan al vanaf €15 per maand lid worden bij de Coaching Club. We hebben 3 verschillende abonnementen van meer basic tot memberships waarbij je volledig wordt ontzorgd zodat jij je helemaal kan storten op het coachen van een goedgevulde praktijk.

 

De Coaching Club is een echte community voor en door coaches. Wij ondersteunen op gebied van marketing, website, social media, zorgen voor leuke en interessante get-to-gathers zoals bijvoorbeeld intervisiesessies, live inspiratie events. We hebben elke week een live vragen uurtje voor alle vragen die je hebt op gebied van ondernemerschap, marketing, communicatie, social media, website en coaching. Jouw profiel op onze website zorgt voor extra zichtbaarheid en vindbaarheid en daarmee voor meer cliënten. Middels deze manieren proberen we onze members zoveel mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op coachen en hebben we een platform van goed opgeleide coaches waar iedereen een goede coach kan vinden.

 

Als voorwaarde voor een lidmaatschap, vragen wij een aantal zaken van onze coaches: we willen zien dat je gedegen training en scholing hebt gehad en dat je jezelf blijft bijscholen. Ook vragen we van onze coaches te coachen in een professionele coachruimte, zodat onze cliënten in een veilige en neutrale omgeving een coachtraject kunnen volgen.

 

Wil jij ook lid worden? Lees dan verder via onderstaande button. Join the club!

vind een coach - Coaching Club

ONZE trainingen

 

ONZE GRATIS e-books & webinars

 Member of niet de Coaching Club is er voor iedere coach. Wij ondersteunen coaches op gebied van ondernemerschap, marketing & communicatie, social media en websites.

 

ONZE TRAININGEN

ONLINE SALES TRAINING

(4 WEKEN)

WAARDOOR JE LEERT SALES LEUK TE VINDEN EN ER GOED IN TE WORDEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST.

ONLINE STARTERS TRAINING

(20 WEKEN)

WAAR JE LEERT WAT ER ALLEMAAL BIJ HET OPZETTEN VAN EEN EIGEN PRAKTIJK KOMT KIJKEN ZODAT JE SUCCESVOL START.

ONLINE POSITIONERING TRAINING

(4 WEKEN)

WAARDOOR JE LEERT EEN GOEDE POSITIONERING TE FORMULEREN EN DE KLANTEN AAN TE TREKKEN DIE BIJ JE PASSEN

ONLINE GOOGLE TRAINING

(5 WEKEN)

WAARDOOR JE LEERT MEER WEBSITEBEZOEKERS AAN TE TREKKEN DOOR HOOG IN GOOGLE TE KOMEN

Liever helemaal uitbesteden?

De Coaching Club ondersteunt coaches ook in het opzetten van hun coaching praktijk. Wij kunnen het voor je regelen zodat jij je maar op één ding hoeft te focussen: coachen. We hebben diverse mogelijkheden. Mocht jouw vraag hier niet bij zitten, mail gerust naar whatsup@coaching-club.nl en dan maken we een plan op maat voor je indien gewenst.

COACHSTARTER

WEBSITE | LOGO | FOTOSHOOT

Wij kunnen voor jou jouw website ontwikkelen, jouw huisstijl en logo designen en zorgen voor passend beeldmateriaal van jou zodat jij online goed en professioneel zichtbaar bent.

  • Wij bouwen jouw coach website in ongeveer 6 weken tijd zodat jouw boodschap duidelijk overkomt en jij als coach goed en professioneel online zichtbaar bent.
  • De Coaching Club designers ontwerpen jouw logo en visitekaartje op basis van jouw briefing in ongeveer vier weken. 
  • Om goed en professioneel over te komen zijn de beelden die je gebruikt op je website en social media super belangrijk. Daarom verzorgt de Coaching Club ook fotoshoot voor members die hun website door de Coaching Club laten maken. Zo ben je namelijk in een keer klaar en ziet het er verzorgd uit!
Lees hier meer over dit starterspakket:

COACH STARTER

BRANDING & POSITIONERINGTRAJECT

Ben jij coach en ben je nog zoekende op gebied van jouw positionering. In een traject van +/- 4 weken neem ik je mee in de wereld van personal branding en stel jij jouw positionering als coach en als coach praktijk vast. In drie business coach sessies van een uur, gaan we al brainstormend langs onderwerpen zoals:

 

  • Wie ben jij als coach en wat maakt dat cliënten juist graag bij jou komen. 
  • Wie is jouw doelgroep. Wat zijn jouw ‘kern thema’s’ waar je op wilt gaan coachen
  • Hoe onderscheid jij je als coach t.o.v. de andere coaches;
  • Look & feel: Wat wil je uitstralen. We maken een moodboard met jouw uitstraling als coach;
  • Tone of voice: met welke woorden en tekst voelen jouw cliënten zich aangesproken;
  • We bepalen gezamenlijk jouw google zoekwoorden.

COACH POWER UP

DIVERSE

Ook voor coaches die al even bezig zijn, bieden wij ondersteuning. Bijvoorbeeld als je praktijk niet vol zit en je er graag een aantal cliënten bij wilt.

 

Lees hier meer over de mogelijkheden:

 

Online trainingen

Schrijf je nu in voor een van onze gratis trainingen!