fbpx

Coaches Inloggen

title image

Power up | Business

Behoefte aan een business coach?

Heb je als business owner soms het gevoel dat je in een spagaat zit? Je werkt hard om de doelen die je hebt gesteld voor jouw business te bereiken, maar je wilt de belangen van je team ook niet uit het oog verliezen. Helaas lijken die twee zaken niet altijd hand in hand te gaan. En vergeet de wensen van je klanten niet. Hun deadlines komen niet altijd even gunstig uit in vergelijk met de jouwe. Daarnaast heb je zelf vaak ook nog een persoonlijke ambitie: je leven hoeft toch niet alleen te bestaan uit werken? Als ondernemer jongleer je met meerdere ballen, die je allemaal in de lucht moet houden, terwijl je verschillende petten op hebt.

 

Je wilt weten welke impact je hebt op je omgeving en hoe je die kunt vergroten. Om dat te kunnen bereiken, moet je inzicht verwerven in verschillende zaken. Hoe effectief ben je met je tijdsplanning? Hoe effectief ben je met je communicatie? Sluit jouw manier van leidinggeven aan bij de doelen die je hebt met betrekking tot je team? Werk je eigenlijk wel op een optimale manier?

 

 

 

Wat levert een business coach je op? Afhankelijk van je situatie kun je hieraan denken:

 

  • Inzicht in jouw persoonlijke stijl van leidinggeven;
  • Doorbreken van patronen die jouw functioneren in de weg staan;
  • Vergroten van je beïnvloedings- en motivatievaardigheden;
  • Toepassen van meerdere en/of andere leiderschapsstijlen;
  • Stimuleren van eigenaarschap en zelfsturing.
 
 
 
 
 
 
 

 

Als topsporter blijf je continu bezig met ontwikkelen met behulp van een coach, die je wijst op je vorm, op fouten waar je zelf blind voor bent en ook op verschillende manieren waarop je jezelf beoordeelt. Denk daarbij aan de doelen die je jezelf stelt: ben je alleen tevreden op basis van resultaat? Of kun je ook winst zien in je proces en in je motivatie? Je aandacht spreiden over deze zaken levert je een tevredener gevoel op en daardoor word je effectiever. Ondernemen is ook topsport. Gun jezelf die business coach die je helpt om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Klik hier en vind jouw coach.

Vind hier jouw business coach

Blogs coaching Club

thin place

Mijn thin place 🙏

“Thin places” – misschien heb je er al eens van gehoord. Voor mij was het tot vorige week compleet nieuw. Mijn schoonzusje attendeerde me er op toen ik er over vertelde. Thin places zijn plekken waar de grens tussen onze wereld en de spirituele wereld

Lees verder »