Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Investeren in je geluk! - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Investeren in je geluk!

Investeren in je geluk!

STOM!

Sorry hoor maar ik vind het stom dat sommige mensen geen normaal bedrag willen betalen voor een professionele coach.

 

Dat sommige zeggen dat 100€ voor anderhalf uur coaching – let op inclusief voorbereiding en nawerk zit je zo op tweeenhalf uur – al best veel geld is!

 

Duur? Duur is subjectief…

 

Het kan natuurlijk zijn dat iemand het niet kán betalen.

Maar duur is het niet.

 

Zeker niet als je bedenkt dat men het doodgewoon vind om €50 voor een knipbeurt van 30min neer te tellen, of dat men tijdens een etentje zonder problemen €75 neerlegt.

 

En al helemaal niet duur als je bedenkt wat het je oplevert! Dat je leven er beter van wordt. Dat je bijvoorbeeld minder stress ervaart. Niet voor een middagje maar de rest van je leven. 

 

Het gaat hier om je persoonlijke well Being. Om gevoel van gelukkig zijn 🍀. Je mooiste leven kunnen leven. 

 

Ik had – inmiddels zo’n 7 jaar geleden – na de dood van mijn moeder nachtangsten. Badend in het zweet werd ik wakker als ik überhaupt al durfde te gaan slapen. Mijn moeder was overleden aan een plotselinge hartstilstand zonder aanleiding of inleiding als je wilt.

 

Het idee om te gaan slapen en niet meer wakker te worden zat stevig in mijn onderbewuste. Rationeel snapte ik heus wel dat het voor mij op mijn 40ste niet direct een reëel scenario was maar dat was niet wat diep van binnen mijn overtuiging was. Pure doodsangst overmande me soms opeens. 

 

Een lieve vriendin adviseerde mij een goede coach. Dat heeft me al met al zeker €500 gekost.

Duur? 

Nee, zeker niet! Ik had er het 10-voudige voor over gehad.

 

Wat een vakvrouw! Wat een kennis! Wat een geduld en compassie.

 

En niet onbelangrijk; wat een verademing om dit achter me te kunnen laten. Ik kon weer zonder stress slapen. Ik werd energieker wakker waardoor ik lekker mijn dag doorleefde. Waardoor ik weer positief in het leven stond ipv angstig en mijn dromen kon waarmaken. 

 

Hang daar maar eens een prijskaartje aan ….

 

We hebben als coach zo’n waardevol vak. Ik heb inmiddels 4 coachopleidingen achter de rug en een bak aan ervaring. Daar mag toch beat wat tegenover staan?

 

Mijn wens is dat we met zijn allen dit meer op waarde kunnen schatten.

Wat is het achterlaten jouw verdriet, angst, frustratie of stoornis je waard? En wat zal het je allemaal kunnen opleveren?

 

Ben je bereid te investeren in jouw geluk? In jouw persoonlijke ontwikkeling? Vind hier een coach die bij je past!

 

Groetjes Nicoline

NLP & Transformatie Coach en initiator van de Coaching Club.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.