Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Jouw 3 breinen - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Jouw 3 breinen

Jouw 3 breinen

In deze video leer je van Frank – coach bij Caniquest–  over jou 3 verschillende breinen en dat ze alle drie een stem hebben en hun ‘zegje moeten doen’.

In de huidige wereld, lees onderwijs en bedrijfsleven, is ons hoofd zo belangrijk geworden dat we helemaal vergeten wat echt belangrijk voor ons is.
Einstein heeft ook eens gezegd: het hart is de keizer en het hoofd zijn trouwe dienaar. We leven nu in een wereld die de dienaar belangrijker heeft gemaakt dan de keizer en zie wat er om ons heen gebeurt.

Je ziet jonge mensen verpieteren in het onderwijs omdat ze moeten vechten voor cijfers, rapporten, meetbare prestaties. Teammanagers die hun teams sturen op rendementen, output, scoringskansen.

Maar niemand weet, voelt, meer wat mensen echt belangrijk vinden. Waar gaan ze van kwispelen?

Dus …. What makes your heart sing?

Bekijk/Luister dan dit gesprek dat Nicoline Schipper had met Frank van Nimwegen 👉 in deze video van deze Facebook live of luister hier de podcast
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.