Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
NLP Coach @ de Coaching Club

Coaches Inloggen

NLP Coaching en Training

NLP Coach en trainer


NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering die zich richt op hoe jouw hersens werken d.m.v. bewustwording maar ook oefeningen. Het helpt je met je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzichten: een goed idee wie je nu eigenlijk bent. Hoe denk je eigenlijk? En waarom denk je zo? Hoe doe jij de dingen die je doet? Een NLP coach helpt je daarbij.

NLP leert je op een fijne manier om scherper en helderder naar “zaken” te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert. Je gaat door NLP anders om met emoties en wordt hier niet zo vaak meer door overvallen. Je herkent je eigen processen en leert daardoor om bewuster om te gaan met wat je voelt. Kortom: je neemt het roer weer in eigen handen zodat jij de controle voert over je emoties in plaats van andersom.


Neuro Linguistisch Programmeren is een heel breed begrip. Kortgezegd hebben we het over een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering die zich richt op hoe jouw hersens werken (d.m.v. bewustwording maar ook oefeningen). Er valt enorm veel te vertellen over NLP, maar wat kan het voor jou betekenen wanneer het wordt ingezet als tool voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat doet een NLP coach 

voor jou?

 

Een NLP coach helpt je met je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzichten: een goed idee wie je nu eigenlijk bent. Hoe denk je eigenlijk? En waarom denk je zo? Hoe doe jij de dingen die je doet?

 

 

NLP leert je op een fijne manier om scherper en helderder naar “zaken” te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert. Je gaat door NLP anders om met emoties en wordt hier niet zo vaak meer door overvallen. Je herkent je eigen processen en leert daardoor om bewuster om te gaan met wat je voelt. 

Kortom: je neemt het roer weer in eigen handen zodat jij de controle voert over je emoties in plaats van andersom.

Is NLP geschikt voor mij?

Een NLP coach is geschikt voor iedereen en dus ook voor jou. Je kunt een coachvraag hebben op het gebied van je persoonlijke gevoelsleven, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van je relaties, je werk en ga zo maar door. Daarom hier enkele voorbeelden van zaken waarvoor je NLP inzet:

PRIVÉ:

 • Persoonlijke groei in het algemeen;
 • Inzicht in je persoonlijke relaties;
 • Verbetering van je persoonlijke relaties;
 • Inzicht in je eigen processen;
 • Efficiënte manieren om je eigen processen te beïnvloeden;
 • Verhogen van bewustzijn over je emoties;
 • Manieren om je emoties onder controle te krijgen;
 • Tools om je zelfvertrouwen blijvend te verhogen.

Professioneel:

 • Management en coaching van medewerkers;
 • Verkoopgerichte activiteiten;
 • Verbetering van je communicatieve vaardigheden;
 • Onderwijs en gezondheidszorg.

Bovenstaande zijn slechts enkele processen die je verbetert met behulp van NLP. De mogelijkheden zijn nog veel breder en elk proces is volledig op maat: jij bent immers anders ‘geprogrammeerd’ dan de buurman.

 

Er zijn diverse NLP coaches aangesloten bij de De Coaching Club met een NLP achtergrond zoals bijvoorbeeld Carmen, Yvonne en Nicoline. Coaches Carmen en Nicoline hebben hun opleiding gedaan bij UNLP, een instituut in Amsterdam voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling dat gecertificeerde NLP opleidingen verzorgd.

vind een coach - Coaching Club