MEER ONTSPANNING

MEER RUST

Meditatie Ontspanning

GRATIS MEDITATIE

Direct een gevoel van rust en ontspanning?

Vraag dan via onderstaande onderstaand formulier de gratis begeleide meditatie van de Coaching Club aan voor een heerlijk gevoel van rust en ontspanning.


RETRAITES COACHING CLUB

Onze retraites vinden plaats in Luxury Boutique Retreat Casa Coline in Spanje, Javea en worden verzorgd door Nicoline Schipper (NLP en Transformatie coach en initiator Coaching Club) in combinatie met andere experts zoals voedingsexperts en yoga en sport docenten.

BUILT THE LIFE

YOU WANT TO LIVE

RETRAITE SPANJE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Leef jouw mooiste leven. Tijdens deze retraite week (her)ontdek jij jouw passie vanuit jouw hart en maak je een plan om jouw mooiste leven te leven.

Datum: Diverse data in 2022

Waar: Spanje, Javea

Door: Nicoline Schipper (initiator Coaching Club, NLP & Transformatiecoach)

MEER INFORMATIE

ME-TIME

RETRAITE

ME-TIME RETRAITE SPANJE

Een week lang tijd voor jou! Met niets of niemand rekening hoeven houden en opnieuw connectie met jouw hart en jouw zielsmissie vanuit pure ontspanning in een luxe omgeving .

Datum: Diverse data in 2022

Waar: Spanje, Javea

Door: Nicoline Schipper i.c.m. diverse therapeuten voor bijvoorbeeld een massage of treatment

DETOX

RETRAITE

Detox Retraite Spanje

Een week lang ontspanning, massages, bewegen en gezond eten en/of detoxen. Kom herboren terug van deze relaxte en gezonde ontgiftingsweek.

Datum: Diverse data in 2022

Waar: Spanje, Javea

Door: Nicoline Schipper en lokale voedingsexpert en therapeuten voor massages en behandelingen.

De retraite data voor 2022 worden in oktober 2021 bekend gemaakt!

ALS EERSTE OP DE HOOGTE?

IK BEN NICOLINE, INITIATOR VAN DE COACHING CLUB EN

EIGENAAR VAN CASA COLINE!

Goldie Retreat

Hi, Ik ben Nicoline!

Ik woon half in Spanje en half in Nederland. Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en mezelf om laten scholen tot coach. Na 4 opleidingen (o.a. NLP en Transformatief Coachen) besloot ik mijn eigen coach praktijk op te zetten, gedeeltelijk in Spanje te gaan wonen en leef ik het leven waar in ooit van droomde.

Een jaar of vijf geleden heb ik tijdens een week van mijn coachopleiding mijn passie herontdekt en mijn droomleven uitgetekend en ben hier vervolgens stap voor stap aan gaan bouwen. Ik heb mijn bedrijf verkocht, de Coaching Club opgericht en mijn eigen coach praktijk begonnen.

Samen met mijn man droomden we van een mooie plek waar we gasten konden ontvangen en ons beider passie tot uiting kon komen (mijn man is chef en een echt foodie en winelover en ik vind coaching het mooiste vak). We vonden deze plek in Spanje: Javea. Een klein lief dorpje aan de Costa Blanca waar we al jaren kwamen en zelfs getrouwd zijn.

Nu een aantal jaar later hebben we onlangs onze handtekening gezet onder het koopcontract van ons Spaanse huis. Een droom die uit is gekomen.

Dromen realiseren is het mooiste wat er is. Het heeft me altijd bezig gehouden waarom de een een bepaald doel wel bereikt en de ander niet. Waar komt dat door? Wat belemmert je of houdt je tegen? Waarom durf je het wel of wellicht niet? Waarom denk je in beperkingen of juist in mogelijkheden? Wat weerhoudt je om tijd en aandacht in jezelf te investeren?

Tijdens mijn verschillende opleidingen heb ik enorm veel geleerd op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dingen die ik eigenlijk veel eerder had willen leren. Die me hebben geholpen mijn leven te leven zoals ik dat nu doe en mijn droom te realiseren.

Dingen die ik graag ook doorgeef aan anderen zoals jij! In mijn coach praktijk en tijdens de retraites die ik organiseer in ons Boutique Retreat in Spanje.

Hasta pronto!

Nicoline Schipper