fbpx

Challenge | behaal jouw doel!

Challenge

Behaal jouw doelen

Hoe was 2020 voor jou? Welke successen heb je mogen vieren en welke doelen heb je om wat voor een reden niet gehaald? Kijk je tevreden terug?

En hoe zie jij 2021? Heb jij je doelen voor 2021 helder? En weet je wat je nodig hebt om deze doelen te halen.

chalenge: behaal jouw doelen

Wil jij weten wat je echt wilt, wat er echt toe doet?

 

En hoe je er voor kan zorgen dat jouw doel ook daadwerkelijk behaald?

 

In deze gratis challenge maak je het inzichtelijk en krijg je tools om doelgericht te werken aan jouw succes.

2021 Challenge

Je kan je zowel als particulier als als coach inschrijven. Er is een deel overlap, echter er is ook een verschil. De challenge voor particulieren ligt nl. veelal op persoonlijke doelen en belemmeringen terwijl de challenge als je je als coach inschrijft meer richt op de zakelijke doelstellingen en belemmeringen.

INSCHRIJVING ALS PARTICULIER

De challenge die maandag 18 januari 2021 is gestart is inmiddels beëindigd.

Het was geweldig! Meer dan 125 mensen deden mee!

Arthur Minderop
Arthur MinderopCoach @natuurliq
Lees verder
De 3-daagse challenge heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Als je met nieuwe dingen begint, heb ik wel eens een stemmetje in mijn hoofd die zegt dat ik het maar beter niet kan doen. Wie zit er nou op mij te wachten. Dat stemmetje zorgt voor twijfel en weerstand. Door deze challenge krijg je concrete handvatten aangereikt om hier mee aan de slag te gaan. Het is heel interactief met opdrachten die je die dag maakt en tijdens het live webinar behandelt, daardoor is het ook heel persoonlijk en geen algemeen verhaal. Ik sta aan de start van het opzetten van mijn eigen praktijk en door deze challenge heb ik de energie gevonden en het vertrouwen om hiervan een succes te maken.
Pauline
PaulineCoach
Lees verder
De driedaagse challenge van Nicoline was inspirerend, coachend, prettig om naar te luisteren. Goed voorbereid vanuit een mooie integere en heel persoonlijke aanpak. En wat ik bijzonder vond was de persoonlijke feedback die ze ondertussen ook nog wist te geven. Chapeau! Heel waardevol. Dank je wel!
Anastasya
AnastasyaCoach
Lees verder
Geweldig! Inspirerend, krachtig, duidelijk, laat verbeelding werken en het aanvoelen wat je leert en welke keuze je maakt. Het lijkt alsof je dit direct doet en niet meer hetzelfde bent, omdat er al kleine zaadjes van verandering zijn geplant. Nicoline, je bent echt! Dankbaar voor jouw inzet.
Previous
Next

👉 We evalueren en gaan de verschillende levensgebieden scoren

👉 We maken plannen en definieren onze ambities

👉 We leggen onze doelen op een tijdslijn zodat ze SMART worden

👉 We zetten de wet van de aantrekkingskracht in

👉 We gaan onze doelen daadwerkelijk manifesteren

 

En je krijgt een e-book dat we hebben geschreven vol met tips en manieren om te zorgen dat jij jouw doelen bereikt.

Challenge

In 3 dagen zet jij jouw plannen in de steigers en krijg jij tip & trics om ze ook daadwerkelijk te realiseren. Want ‘doelen’ zonder concrete plannen, blijven het vaak ‘dromen’. En dat zou zonde zijn!

 

Elke ochtend krijg jij een mail met een opdracht voor die dag en elke avond ben ik live via zoom om met jou een oefening te doen die jou gaat helpen om …

  • inzicht te krijgen in je doelen
  • je doelen SMART te maken
  • je doelen daadwerkelijk te manifesteren door de wet van de aantrekkingskracht en een tijdslijn oefening
  • je motivatie om jouw doelen te bereiken duurzaam te maken met een NLP oefening

We maken gebruik van verschillende technieken om je hierbij te helpen zoals oa NLP, EFT, Tijdslijnen, Levenswiel, Visualisatie, Manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht.

 

Nu deze keer helemaal gratis zodat we eind 2021 met een hele grote glimlach op dit jaar en de behaalde resultaten kunnen terugkijken