fbpx

Coaches Inloggen

Checklist ‘Hoe start jij jouw coachpraktijk’

COACHPRAKTIJK STARTEN

Deze checklist bestaat uit meer dan 60 vragen die je stof tot nadenken geven om jouw praktijk succesvol op te zetten. Alles komt aan bod van administratie, KvK en verzekeringen tot aan website, Social Media en netwerken aan toe.

  • Wil jij zeker weten dat je niks vergeet?
  • Wil je weten hoe en waar je moet beginnen?
  • Wil jij goed over de verschillende onderdelen kunnen nadenken?

Vraag dan hier jouw gratis checklist op:


Over de Coaching Club

De Coaching Club; een club voor en door coaches

Ik ben Nicoline, initiator van de Coaching Club!

 

Ik wil coaching graag toegankelijk maken voor iedereen omdat ik vind dat iedereen een goede coach verdient. Of je nou een zware burn-out hebt of vindt dat je nog leuker en lichter je leven kan leiden. Echter veel coaches zijn niet goed zichtbaar en vindbaar en ‘struggelen’ met het ondernemerschap.

 

Deze checklist helpt jou hierbij!

 

Met mijn ervaring als ondernemer en mijn marketingcommunicatie achtergrond help ik coaches met hun branding en zichtbaarheid zodat zij zich kunnen focussen op het coachen. Daarom heb ik de Coaching Club opgericht. Een exclusieve club voor en door coaches.

 

Groet Nicoline

De Coaching Club gelooft dat iedereen een goede coach verdient en dus toegang moet hebben tot een coach die past bij zijn of haar persoonlijke behoeften.

We gaan twee keer per jaar naar de tandarts voor een check, we verzorgen ons lijf door naar de sportschool te gaan, kijken regelmatig in de spiegel van de kapper om er fatsoenlijk uit te zien en ga zo maar verder. Toch weten niet veel mensen hoe onze hersenen werken én hoe je ervoor kunt zorgen dat deze beter vóór je gaan werken.

De Coaching Club is er zowel voor cliënt als coach!

We ondersteunen coaches op het gebied van bedrijfsvoering, zoals marketing, communicatie en klantenwerving zodat de coach zich kan focussen op het coachen zelf. Daarnaast organiseren we diverse trainingen om onze members te trainen op gebied van ondernemerschap en marketing/ sales en zijn er events (live en online) voor inspiratie en onderling contact met collega-coaches.