fbpx

Speciaal voor startende coaches

Gratis

Checklist ‘Hoe start jij jouw coachpraktijk’

COACHPRAKTIJK STARTEN

Deze gratis checklist speciaal voor startende coaches bestaat uit meer dan 60 vragen die jou gaan helpen om jouw coachpraktijk succesvol op te zetten.

Alles komt aan bod! Jouw positionering, jouw doelgroep, jouw belofte/ pitch, de administratie en verzekeringen tot aan jouw website eb Social Media aan toe.

 • Wil jij je goed voorbereiden?
 • Wil je weten hoe en waar je moet beginnen?
 • Wil jij er alles aan doen om van jouw coach praktijk een succes te maken?
 • Wil jij zeker weten dat je niks vergeet?
 • Wil jij goed over de verschillende onderdelen kunnen nadenken?

Download dan hier jouw checklist zodat jij zeker weet dat je niks belangrijks vergeet.


  Coaches over de Checklist

  Fijne checklist

  Helder overzicht

  Ik wist niet meer waar en hoe ik moest beginnen. Er kwam zo veel op me af. Deze checklist gaf mij een goed en duidelijk houvast!

  -Maud

  Makkelijk starten

  Makkelijk starten

  Na mijn coachopleiding was ik er helemaal klaar voor; mijn eigen praktijk. Maar als coach ben je nog geen ondernemer bleek al snel. Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je allemaal aan denken? Deze checklist is een fijne leidraad 👌

  -Jeroen

  Super handig!

  Super handig!

  Super handig zo'n goed overzicht van alle dingen waar je over na moet denken! Dank je wel!

  -Eva

  Over de Coaching Club

  De Coaching Club; een club voor en door coaches

  Ik ben Nicoline, initiator van de Coaching Club!

   

  Ik wil coaching graag toegankelijk maken voor iedereen omdat ik vind dat iedereen een goede coach verdient. Of je nou een zware burn-out hebt of vindt dat je nog leuker en lichter je leven kan leiden. Echter veel coaches zijn niet goed zichtbaar en vindbaar en ‘struggelen’ met het ondernemerschap.

   

  Deze checklist helpt jou hierbij!

   

  Met mijn ervaring als ondernemer en mijn marketingcommunicatie achtergrond help ik coaches met hun branding en zichtbaarheid zodat zij zich kunnen focussen op het coachen. Daarom heb ik de Coaching Club opgericht. Een exclusieve club voor en door coaches.

   

  Groetjes Nicoline