Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Handboek 'Ondernemerschap & Coaching' - Coaching Club

Coaches Inloggen

Leuk dat je interesse hebt in ons handboek

met 10-e-books Ondernemerschap & Coaching!

Wil je meer weten over hoe je nou precies een coachpraktijk opzet?

Het is zo fijn in te zien met zo’n checklist wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken.

Je eigen bedrijf starten is zo’n leuke en spannende periode. Ik herinner me nog heel goed toen ik meer dan tien jaar geleden voor het eerst mijn eerste eigen bedrijf startte: House of Rebels, een marketing communicatie en PR bureau waar we zorgen dat mooie merken, producten en verhalen gezien en gehoord worden. Super trots was ik. Na jaren werkzaam te zijn bij een grote marketing organisatie, had ik de stoute schoenen aangetrokken en had ik besloten om voor mijzelf te beginnen als marketing communicatie creatief! Ik had de opleiding en de ervaring dus wat kon mij gebeuren…

Wat ik me niet helemaal had gerealiseerd was dat er bij een eigen bedrijf zoveel meer komt kijken dan puur het vak. Het ondernemer vak is namelijk zoveel breder… Ik had bijvoorbeeld nooit eerder hoeven omkijken allerlei ‘randzaken’ zoals de boekhouding, de computers werden gemaakt als ze stuk waren, CRM systeem was beschikbaar en veilig ingericht, klanten kwamen binnen via mijn sales collega’s en dat terwijl ik heerlijk op mijn marketing en communicatie eiland zat en mooie plannen aan het uitrollen was.

Coach Nicoline Schipper - coach Amsterdam

In die eerste periode als ondernemer heb ik dan ook heel veel geleerd. Highs en lows! Hoe tof het is om eigen baas te zijn, hoe fijn het is om datgene te doen waar je hart sneller van gaat kloppen maar ook dat eigen baas zijn betekent dat ‘de randzaken’ nu door jezelf moeten worden geregeld. Dus ging aan de slag met administratie, registreerde ik me bij de KvK, checkte ik boekhoudsystemen, betaalde ik mijn belastingen en vorderde ik mijn BTW terug, onderzocht ik verzekeringen, stelde ik procedures op met betrekking tot databeheer, AVG en privacy, trad ik op verschillende manieren in contact met potentiële klanten, maakte ik een huisstijl, een website, ontwierp ik een logo en onderhield ik de Social Media. Uiteraard allemaal naast mijn vak…. van marketing communicatie en PR.

 

Sinds een jaar heb ik ook mijn eigen coach praktijk opgericht naast de Coaching Club. Opnieuw heb ik daar een eigen bedrijf opgezet en de learnings die hierbij horen doorleeft en dan nu specifiek als coach voor mijn coaching praktijk. Dat bracht mij op het idee om al deze lessen en inzichten te delen in dit uitgebreide handboek dat al jouw vragen over het opzetten van een coach praktijk beantwoord.

 

Waarom? Omdat iedereen een goede coach verdient!

HANDBOEK ONDERNEMERSCHAP & COACHING

Het handboek bevat 10 e-books en elk e-book heeft zijn eigen onderwerp.

Zie hieronder bij 1 tot en met 10 de verschillende e-books met de verschillende onderwerpen.

Super veel tips, suggesties en ervaringsverhalen. Een handboek voor elke ondernemende coach!

Het handboek ‘Ondernemerschap en Coaching’ bestaat uit 10 verschillende E-BOOKS die elk een ander onderwerp behandelen.

De bundel met haar 10 e-books behandelt de volgende onderwerpen:

  1. Jouw coachpraktijk
  2. Kamer van Koophandel
  3. Administratie en verzekeringen
  4. Branding
  5. Communicatie materialen
  6. Beeldmateriaal
  7. Website
  8. Social Media
  9. Netwerken & PR
  10. Organisatie voor coaches + BONUS Sales
Administratie
kamer van koophandel
communicatie

Lekker alles overzichtelijk bij elkaar

E-BOOK coach praktijk starten

✔️ Met deze e-book bundel  is een professionele praktijk gegarandeerd

✔️ Een overzichtelijke checklist mét uitgebreide antwoorden, tips en suggesties

✔️ Een goed overzicht met waar je aan moet denken als jij jouw coach praktijk start

✔️ Makkelijk, praktisch en direct toepasbaar

Bestel hier extra voordelig de gehele e-book bundel

Het is zo’n fijn gevoel dat je weet dat je alles gecoverd hebt en niks vergeet.

Liever een los e-book bestellen? Dat kan ook!

De e-books zijn nu ook los te bestellen. Er zijn verschillende onderwerpen

en welk e-book over welk onderwerp gaat, staat op de bijbehorende afbeelding.

* Jouw coachpraktijk * Kamer van Koophandel * Administratie en verzekeringen * Positionering * Communicatie materialen

* Beeldmateriaal * Website * Social Media * Netwerken & PR * Organisatie voor coaches *

De losse e-books kosten tussen de €13 en €35 afhankelijk van het onderwerp.