Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
De Coaching Club, over het ontstaan en wat we doen - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Over ons

Over ons

Coaching Club, het ontstaan

Het idee van de Coaching Club is eind 2018 langzamerhand ontstaan tijdens een vakantie van cluboprichtster Nicoline. Zo’n heerlijke vakantie waarin je de tijd hebt om over dingen na te denken en, na het uitrusten, vol enthousiasme nieuwe plannen kunt maken.

Nicoline heeft eigenlijk al zo lang ze zich kan herinneren interesse in de werking van de hersenen -wat kan je ermee en waarom werk jij als mens zoals je werkt- en ook haar vader hield zich al bezig met neuro linguïstisch programmeren (NLP), oftewel de taal van onze hersenen. Sterker nog: Nicoline’s ochtendhumeur heeft ze toen ze een jaar of 14 was met hulp van NLP-boeken en haar vader – die daar waarschijnlijk ook zelf wel belang bij had – verholpen. Sinds een aantal jaren heeft zij zich, naast het runnen van haar bedrijf, House of Rebels, ontwikkeld als coach door diverse opleidingen te volgen. Tijdens de bewuste vakantie in Thailand kwamen die twee werelden bij elkaar in de Coaching Club.

Nicoline: Goed onderbouwde, theoretische kennis vanuit de juiste opleiding is voor mij de basis, uiteraard gecombineerd met goede voelsprieten op het persoonlijke vlak. Dit aangevuld met voldoende ervaring in het veld zorgt dat je een goede coach bent.

Er zijn veel goed bedoelde initiatieven en mensen die met de beste bedoelingen anderen proberen te helpen, maar soms werkt dat juist averechts. Als deze mensen in het proces de technieken niet goed uitvoeren waardoor er bijvoorbeeld suggestief gewerkt wordt, kan je in het ergste geval zelfs een trauma worden aangepraat.

 

Professionaliteit is key in dit vak. Je zit in iemands hoofd en werkt met iemands hart.

 

Als coach zie ik veel collega coaches met goede opleidingen die voor een coachee niet altijd even makkelijk vindbaar zijn. Als communicatieprofessional zie ik dat de profilering van het coachingvak en van coaches soms beter kan. Sterker, professioneler, duidelijker! Weg uit het stoffige -en soms wat vage- hoekje. Weg van de schaamte.

 

We hebben toch ook vaak een tenniscoach terwijl we de bal prima over het net heen en weer kunnen slaan? We volgen tennislessen omdat we beter willen worden, onze techniek verder willen ontwikkelen en onze conditie willen verbeteren?

 

Ik zou coaching graag toegankelijk willen maken voor iedereen omdat ik vind dat iedereen een goede coach verdient. Of je nou een zware burn-out hebt of vindt dat je nog leuker en lichter je leven kan leiden.

 

Daarom heb ik de Coaching Club opgericht!”

Coach amsterdam - nlp coach

Een club voor en door coaches. Een club die coaches ondersteunt op gebied van vindbaarheid, zichtbaarheid, marketing, communicatie en inspiratie. Een club die ervoor zorgt dat je passende cliënten vindt terwijl jij je kunt focussen op het coachingvak. En een club die zorgt dat coachees op makkelijke en betrouwbare wijze de bij hun passende professional vinden.

 

Waarom zou je als coach opnieuw het wiel uitvinden? Elke coach weer voor zichzelf? Is het niet beter én leuker om de krachten te bundelen? Daarnaast kost het vaak veel tijd en heeft niet iedere coach affiniteit met communicatie. Als coach wil je je toch richten op je vak in plaats van allerlei bijzaken?

Coaching Club aanpak

Diverse coaches met verschillende achtergronden en behandeltechnieken onder één dak. Omdat iedereen een goede coach verdient!

De coaches hebben zich gespecialiseerd in een van de power ups / specialiteiten zoals bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling of business coaching – en hebben een gedegen opleiding in hun vakgebied.

The best project you will ever work on, is you!