Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Meer klanten door jouw verbeterde website - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Online cursus | Meer klanten door jouw verbeterde website – content

Krijg meer klanten door jouw verbeterde website

Zou jij ook meer coach klanten willen hebben? 

Meer cliënten willen aantrekken met jouw website? 

 
CC - Coaching- start jouw coachpraktijk

 

Veel coaches hebben te weinig coach cliënten in hun coach praktijk. Zonde toch! Heb je een goede en professionele opleiding van soms een jaar of meer achter de rug, ben je helemaal klaar voor je coach carrière en dan zit je met een te lege coach praktijk.

 

Help! Ik wil meer klanten! 

 

👉 Ben jij die coach die meer cliënten zou willen coachen?

👉 Ben jij coach met die mooie website met amper websitebezoek?

👉 Ben jij die coach die onvoldoende nieuwe coachees aantrekt?

👉 Ben jij die coach die het zichzelf gunt dit goed aan te willen pakken?

👉 Ben jij die coach gewoon met passie mensen wilt helpen

Jouw website als ‘coachee magneet’

Meer klanten dankzij jouw website!

 

Heb je een mooie website? Fijn, maar dit is slechts het begin. De bezoekers moeten namelijk nog komen. En het liefst veel bezoekers. Alleen als je een groter aantal aan website bezoekers genereert, zal je meer coach klanten aantrekken.

 

Een mooie website die past bij wat je wilt uitstralen is belangrijk en het eindresultaat is iets waar je -terecht- trots op wilt zijn. Maar wat nu als bijna niemand die mooie website bezoekt omdat hij eigenlijk niet vindbaar is? Zo zonde! Dan is het net als of je een winkel hebt in een achterafstraatje waar niemand langskomt.

 

Op die manier verkoop je niks en krijg je dus geen nieuwe coach klanten via je website, waar je wel tijd, geld én energie in hebt gestoken. 

meer klanten

Het is ontzettend belangrijk om je website SEO-technisch goed in te richten. Dat leidt namelijk tot (veel) meer bezoekers van je website, die op hun beurt weer zorgen voor meer opdrachten en meer coach klanten/ coachees.

 

👉Hoe zou het voor je zijn om die volle coach praktijk te krijgen?

👉Hoe zou het zijn om precies die coachees aan te trekken die bij jou passen?

👉Hoe zou het zijn om vanuit jouw passie om mensen te helpen zorgeloos te kunnen gaan coachen?

 

Wil jij mijn beste inzichten en technieken leren? En daarmee super zichtbaar in Google worden?

Nicoline, eigenaar Coaching Club

 

 

Al meer dan 15 jaar ben ik bezig met de online communicatie van personen en merken. Een effectieve website met de juiste positionering is hierbij erg belangrijk.

Je hebt bezoekers nodig op je website om uiteindelijk bezoekers/ coachees te krijgen in jouw coach praktijk. Mijn House of Rebels website trekt al jaren dagelijks nieuwe klanten aan door het gebruik van SEO. Klanten die gewoon komen binnenwandelen via Google. Héérlijk!

ONTDEK ONZE ONLINE TRAINING VOOR BETER vindbarE WEBSITE

meer klanten door Ijzersterke content
meer klanten door psychologie
meer klanten door neuromarketing
meer klanten door targetting
meer klanten door Seo
meer klanten door personal branding
Ruth Janssen-Zantingh
Ruth Janssen-ZantinghERG ENTHOUSIAST
Lees verder
Na het volgen van een online webinar van Nicoline over hoe je website te verbeteren, raakte ik erg enthousiast. Nicoline kan heel duidelijk en stapsgewijs laten zien hoe je bepaalde kleine aanpassingen kan doen, zodat je beter vindbaar wordt. Haar enthousiasme en kennis werkt erg aanstekelijk, dus ik twijfelde geen seconde om me aan te melden voor de online training. Inmiddels 2 lessen gevolgd en mijn eerste indruk is zeer positief. Nicoline neemt je stap voor stap mee door het te volgen proces, met duidelijke filmpjes en een werkboek met vragen en opdrachten. Als er iets toch niet duidelijk is, is Nicoline altijd bereid om vragen te beantwoorden. Het geeft mij een heel goed gevoel, dat ik zelf kennis vergaar op het gebied van mijn website en makkelijk in de toekomst aanpassingen kan doen als mijn aanbod anders wordt. Dank Nicoline voor de inspiratie en motivatie!
Yvonne van der Ziel
Yvonne van der ZielAanrader!
Lees verder
Ik heb graag dingen zelf in de hand. Daar is deze online training perfect voor. Nicoline praat je stap voor stap er doorheen met heldere tips hoe je je website kan verbeteren en bijvoorbeeld ook hoe je zelf je foto's en social media posts kunt opmaken. Het werkboek dat je er bij krijgt is ook heel handig om alle benodigde stappen te doorlopen. Ik kan je de training zeker aanraden!
Chantal Messink
Chantal MessinkOntzettend prettig
Lees verder
Het is voor mij als coach ontzettend prettig om samen te werken met Nicoline, die naast coaching veel ervaring heeft met marketing en vindbaarheid. Doordat ze zelf coach is, verstaat ze het vaak weet ze wat het inhoud en waar we over praten. Daarnaast pakt zij vanuit haar marketing skills net nog even de zakelijke kijk mee, waarin veel coaches nog niet zo ervaren/ bedreven zijn.
Previous
Next
 

TRAINING KOM HOOG IN GOOGLE – in 5 weken jouw website bullet proof!

 
 • Week 1 – Jouw kernboodschap voor jouw ideale cliënt
 • Week 2 – Wat en hoe zoekt jouw coachee? Wat zijn de juiste zoekwoorden voor jouw website?
 • Week 3 – Het meest succesvolle framework voor jouw content
 • Week 4 – Produceren van interessante en seo-proof content
 • Week 5 – extra SEO tips voor een nog betere vindbaarheid
 

Elke week is er een nieuwe les beschikbaar inclusief bijvoorbeeld een video, visualisatie of werkboekoefening. Op deze manier maak je elke week stappen zodat je na vijf weken een goed vindbare website hebt met relevante content en hoger scoort in Google.

Start nu hier jouw online SEO training

En word super zichtbaar in google!

 

 

 

 

Heb jij liever meer persoonlijke begeleiding? 

MEER 1-OP-1 AANDACHT?

 

VIP TRAINING – KOM HOOG IN GOOGLE

MET MEER DAN 4 UUR PERSOONLIJKE BEGELEIDING VOOR JOUW WEBSITE!

 

Vind je de techniek zelf lastig maar wil je wel in vijf weken een goede website neerzetten en opvallen tussen de 60.000 coaches ? Dan is het Professional VIP Pakket inclusief wekelijks een uur persoonlijke begeleiding van mij wat voor jou!  Hierbij begeleid ik jouw persoonlijk en profiteer jij van mijn bijna 20jaar aan marketing en communicatie ervaring. Ik heb dit project al vele malen succesvol doorlopen en kan jou helpen die techniek te overwinnen met als resultaat een goed vindbare website die cliënten aantrekt.

Naast de online cursus krijg je namelijk hier wekelijks een uur persoonlijke begeleiding in de vorm van een brainstorm over bijvoorbeeld jouw positionering, je krijgt een persoonlijk zoekwoordenadvies, je website teksten worden nagelopen op spelling en SEO door een professionele tekstschrijver en de YOAST plugin wordt voor je geïnstalleerd.  Na deze cursus heb je een website die qua content en teksten goed in elkaar zit, zodat je beter vindbaar wordt voor jouw ideale coachee.

Ik begeleid jou persoonlijk en samen zetten we de stappen die nodig zijn voor jou en jouw website. Het programma ziet er dan als volgt uit:

 •  Week 1
  • Jouw kernboodschap voor jouw ideale cliënt
  • Brainstorm met Nicoline – eigenaar Coaching Club – over jouw positionering als coach
  • Installatie van Google Analytics
 • Week 2
  • Wat en hoe zoekt jouw coachee – de juiste zoekwoorden zodat jouw coachee jou gemakkelijk kan vinden
  • Persoonlijk zoekwoordenadvies van de Coaching Club
 • Week 3
  • Het juiste framework voor jouw website content zodat je een overzichtelijke en makkelijk te navigeren website hebt
 • Week 4
  • Produceren van relevante én vindbare content voor jouw website.
  • Eindredactie van de teksten door de Coaching Club (spelling en SEO check)
  • Implementatie YOAST plugin (gratis versie)
 • Week 5
  • Extra SEO tips
 

Start nu hier jouw VIP training