Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Podiumangst - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Podiumangst

Podiumangst

In deze Facebook live leer je van Joan – coach bij Happy on Stage –  hoe je nu precies met podiumangst kan omgaan. Waar dat podium dan ook precies staat!

Joan Handels legt in deze video de link tussen podiumangst en angst in het leven. Zij heeft zelf ervaren dat het podium eigenlijk de werkelijkheid is maar dan onder een loep. In het leven blijven dingen vaak onzichtbaar, behalve voor de persoon in kwestie. “de waarheid ligt op het podium”.
Door op onderzoek te gaan, zelfonderzoek kwam Joan erachter dat heel veel dingen die op het podium gebeurde eigenlijk ook in het dagelijks leven aanwezig waren, van invloed waren (zijn). Zelfkennis is daarom erg belangrijk en mooi ook! Zowel op het podium als in het gewone leven!
Bekijk/Luister dan dit gesprek dat Nicoline Schipper had met Joan Handels 👉 in deze video van deze Facebook live of luister hier de podcast
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.