GRATIS ROADMAP

START JOUW COACHPRAKTIJK SUCCESVOL

  • Heb jij je opleiding afgerond of bijna afgerond?
  • Wil jij jouw coach praktijk starten?
  • En wil je weten welke stappen je moet zetten?
VRAAG NU GRATIS JOUW ROADMAP AAN!

Deze gratis roadmap is een
eenvoudig en effectief stappenplan
speciaal voor startende coaches
en het helpt jou om jouw
praktijk succesvol neer te zetten

NU DIRECT GRATIS IN JOUW INBOX!
  • Wil jij je goed voorbereiden op jouw nieuwe bedrijf?
  • Wil je weten hoe en waar je moet beginnen als je jouw praktijk start?
  • Wil jij er alles aan doen om van jouw coach praktijk een succes te maken?

Hi! Ik ben Nicoline,

initiator van de Coaching Club!

Ik woon half in Spanje en half in Nederland. Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en mezelf om laten scholen tot coach. Na 4 opleidingen (o.a. NLP en Transformatief Coachen) besloot ik mijn eigen coach praktijk op te zetten en leef ik het leven waar in ooit van droomde.

Het heeft me altijd bezig gehouden waarom de een een bepaald doel wel bereikt en de ander niet. Waar komt dat door? Wat belemmert je of houdt je tegen? Waarom durf je het wellicht niet? Waarom denk je in beperkingen of in mogelijkheden? Wat weerhoudt je om in jezelf te investeren?

Tijdens mijn opleidingen heb ik enorm veel geleerd op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dingen die ik eigenlijk veel eerder had willen leren.

Die me hebben geholpen mijn leven te leven zoals ik dat nu doe en mijn droom te realiseren. Dingen die ik graag doorgeef aan anderen. En ik denk dat jij dat als coach ook wilt: je kennis doorgeven en mensen helpen!

Mijn missie is het taboe rondom coaching te doorbreken. Ik vind namelijk dat iedereen een goede coach verdient. Of je nou een zware burn-out hebt of graag een bepaald doel wilt bereiken. En daarvoor zijn goede coaches nodig. Coaches die zichtbaar zijn voor potentiële cliënten. Coaches die van coaching hun beroep kunnen maken en er van kunnen leven.

En daarom is het belangrijk dat als jij jouw coach praktijk opzet, dat je dat zo goed mogelijk doet. Zodat je geen belangrijke stappen overslaat en mensen je weten te vinden en je lekker aan de slag kan met dit vak.

Omdat ik jarenlange ervaring heb als ondernemer (meerdere succesvolle bedrijven opgezet) en mijn achtergrond marketing/ communicatie is, weet ik ondertussen precies wat het verschil kan maken tussen een succesvol bedrijf of aanmodderen met alle bijbehorende frustraties.

Daarom heb ik dit stappenplan voor jou ontwikkeld. Zodat jij als coach precies weet hoe je moet starten. Zodat jij met jouw coach praktijk goed zichtbaar wordt voor jouw potentiële klanten. Dat ze je weten te vinden en ze snappen met welke hulpvraag ze bij jou aan kunnen kloppen. Dat je voldoende afspraken hebt om van dit vak te kunnen leven. En dat je er van kan genieten: dat je het leuk vindt en niet alleen energie steekt in jouw cliënten maar er zelf ook energie van krijgt!

Daarom! Want iedereen verdient een goede coach!

Groetjes,

Nicoline Schipper
Coaching Club

DIRECT IN JOUW INBOX!