Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Rust inbouwen ... Hoe doe je dat? - Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Rust inbouwen … Hoe doe je dat?

Rust inbouwen … Hoe doe je dat?

Door Ineke Hoogland | EmotieCoach en Transformatiecoach

In wat voor een tijd zijn we beland!

Ik hoorde vanmorgen van mijn zus dat haar dochtertje van 8 van school gehaald moest worden: 6 kinderen op school met corona en de juf van haar dochter ook. Tot en met woensdag niet welkom op school.

Hele planning (weer) in de war. Puzzelen hoe dit nu weer op te lossen….

En dat is dan alleen nog maar dat….

Hoe zorg je dat je in deze op bijna alle fronten hectische tijd, rust inbouwt?

Hoe zorg je dat je in deze op bijna alle fronten hectische tijd, rust inbouwt? Rust om naar binnen te keren om te voelen wat daar om aandacht vraagt. Want wat daar (misschien al heel lang) om aandacht vraagt, krijg je gespiegeld in je buitenwereld.

 

Ga je naar binnen en kijk je aan wat daar gezien wil worden, dan zal je de effecten daarvan direct in je dagelijks leven op gaan merken. Hoe je dat doet? Begin maar eens heel simpel: elke keer dat je naar het toilet gaat sluit je je ogen en gaat naar binnen, naar je ademhaling. Voel maar waar en hoe je ademhaling gaat. Als je dit een week hebt gedaan, ga je een stapje verder en neem je (behalve de momentjes op de wc) ergens op de dag de tijd om 5 minuten stil te zitten; en naar je ademhaling te gaan. Iedere dag weer.

 

Dit kun je stapje voor stapje verder uitbouwen, zover als voor jou goed voelt.
Ga maar eens ervaren wat deze oefeningen je gaan opleveren!

 

Ik ben ontzettend benieuwd! Heel veel succes!

En heb je (hierbij) behoefte aan een coach, dan kun je via deze link een gratis online kennismakingsgesprek met mij inboeken!

 

Weet én voel je welkom.

Groetjes, Ineke Hoogland
EmotieCoach en Transformatiecoach

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.