fbpx

Coaches Inloggen

title image

Specialiteiten

Zoek jouw coach op Specialiteit

De meeste coaches hebben een eigen specialisme ontwikkeld in de loop de jaren.

Iets waar ze zich extra in ontwikkeld hebben en ze aan het hart gaat. Heb je een specifieke coachvraag? Selecteer hieronder het specialisme van de coach en zie welke Coaching Club coaches voor dit specialisme beschikbaar zijn.

SpecialiteitenBusiness Coaching
Ondernemen is topsport! Heb je als business owner soms het gevoel dat je in een spagaat zit, vast tussen strategie en operatie? Dat je even de frisse blik nodig hebt van een businesscoach?  

Business Coaching

Gun jezelf die coach die je helpt om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.
bereik jouw doel
Als je het op de een of andere manier moeilijk vindt om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld vanwege een mentale blokkade of een ineffectief gedrag, dan kan een coach je daarbij helpen. Door middel van gesprekken en oefeningen, kan je  je belemmeringen en hindernissen op een toegankelijke en moderne manier overwinnen.

Doelen bereiken

herstelcoach verslaafd
Het gat tussen een verslavingskliniek en het omgaan met de omgeving die hetzelfde blijft is voor iemand met een verslaving best uitdagend. Een herstelcoach kan je hierin ondersteunen. Op welke manier kan je je leven weer inhoud geven, zonder dat je terugvalt in oude gewoontes en de drank of drugs?  Uit onderzoek is gebleken dat de meeste terugvallen plaatsvinden in de eerste weken na terugkomst uit een kliniek. Zorg dat dit jou niet overkomt en zoek daarbij de juiste hulp. Professioneel en gedegen zodat jij een terugval kan voorkomen. Vind jouw herstelcoach hier ...  

Blog Herstelcoach

Lees hier ook de blog over coaching van ex-verslaafden van een van onze coaches.
Holistische Coach

Een holistisch coach begeleidt mensen naar meer innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl door te kijken naar lichaam én geest. Er is aandacht voor het denken, het voelen, het lichamelijk energetisch welbevinden en zingeving. De cliënt en zijn groeiproces en ontwikkeling staan centraal.

Holistische coaching

Meer over holistische coaching:
kindercoaching

Met kindercoaching wordt het kind gestimuleerd om de kracht en de kwaliteiten te gebruiken die het in zich heeft. Hierdoor kan het op een speelse manier passend bij het kind moeilijkheden overkomen en weerbaarder worden vanuit puurheid.

Jongerencoaching

Kindercoaching

Haal het beste uit het kind!
Loopbaancoach
Weet je niet wat je wilt qua carrière, wat jouw volgende stap zou moeten zijn.

Loopbaancoaching

Een loopbaancoach geeft inzicht in je talenten en ambities en wat je energie kost en wat je energie geeft. Je leert hoe je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt benutten en hoe je met vertrouwen de stappen kunt zetten om te bereiken wat je wilt. Samen met je loopbaancoach zet je een koers uit waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en waarin jij kunt bereiken wat je nu écht belangrijk vindt.
Neuro Linguistisch Programmeren
NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering die zich richt op hoe jouw hersens werken d.m.v. bewustwording maar ook oefeningen. NLP helpt je met je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzichten: een goed idee wie je nu eigenlijk bent. Hoe denk je eigenlijk? En waarom denk je zo? Hoe doe jij de dingen die je doet? NLP leert je op een fijne manier om scherper en helderder naar “zaken” te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert. Je gaat door NLP anders om met emoties en wordt hier niet zo vaak meer door overvallen. Je herkent je eigen processen en leert daardoor om bewuster om te gaan met wat je voelt. Kortom: je neemt het roer weer in eigen handen zodat jij de controle voert over je emoties in plaats van andersom.

NLP Coaching

Leiderschap
Wil je graag doen wat je leuk vindt om simpelweg zo gelukkig mogelijk te leven. Merk jij dat je steeds weer tegen dezelfde muren aanloopt? Persoonlijk leiderschap coaching geeft je inzicht in jouw gedrag en de reactie die dit teweegbrengt bij anderen. Persoonlijke coaching kun je inzetten op meerdere levensvlakken en het geeft je inzicht in je belemmeringen en je beperkende overtuigingen. Je leert om bewust ander gedrag vertonen, regie uit te voeren op je keuzes, je emoties en je persoonlijke relaties. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kan je je belemmeringen overwinnen.

Persoonlijke leiderschap

Meer over persoonlijk leiderschap:
Persoonlijke coaching
Wil je graag doen wat je leuk vindt om simpelweg zo gelukkig mogelijk te leven. Merk jij dat je steeds weer tegen dezelfde muren aanloopt? Persoonlijke coaching geeft je inzicht in jouw gedrag en de reactie die dit teweegbrengt bij anderen. Persoonlijke coaching kun je inzetten op meerdere levensvlakken en het geeft je inzicht in je belemmeringen en je beperkende overtuigingen. Je leert om bewust ander gedrag vertonen, regie uit te voeren op je keuzes, je emoties en je persoonlijke relaties. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kan je je belemmeringen overwinnen.

Persoonlijke ontwikkeling

Meer over persoonlijke ontwikkeling:
Relatiecoaching
Relatiecrisis en een echtscheiding voorkomen? Of wil je graag meer begeleiding bij het loslaten na de breuk of echtscheiding en jezelf hervinden? Dan kan relatiecoaching helpen. Onze relatie coaches staan voor je klaar.
spiritualiteit

Een spiritueel coach werkt aan je bewustzijn en leert je te vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Het doen van ademhalingsoefeningen, mediteren en visualisaties is vaak een onderdeel van de coaching.

Burn-out coach
Heb jij een burn-out of last van (te) veel stress dan krijg je door middel van coaching inzicht in je stressoren en wat je energie kost en wat je energie geeft. Je leert hoe je jouw talenten en vaardigheden optimaal kan benutten, hoe je de juiste prioriteiten kunt stellen en vertrouwen krijgt om nieuwe stappen te zetten.

Burn-out coaching

 
Teamcoach
Er speelt iets binnen de organisatie, binnen het team. Het loopt niet lekker. Doelstellingen worden niet of onvoldoende behaald, de sfeer is niet zoals je het graag zou willen zien. Het zit hem in de communicatie of juist het gebrek eraan. Een teamcoach kan hier uitkomst bieden. Een externe coach kan op een neutrale manier zien wat er speelt binnen een team en samen met de teamleden inzicht krijgen in het gedrag en de patronen van de verschillende teamleden. Als het inzicht er is, kunnen er concrete stappen worden gezet richting meer effectiviteit en werkplezier.
vitaliteitscoach
Vitaal zijn, is zo belangrijk! Ruim 75% van alle welvaartziekten worden veroorzaakt door levensstijl aldus de Wereldgezondheidsorganisatie. Heb jij last van aan levensstijl gerelateerde klachten zoals diabetes, overgewicht en stress? Wil jij een optimale balans tussen lichaam en geest? Schakel dan vitaliteitscoaching in en voel je weer vitaal, energiek en levenslustig.

Coaching Club heeft diverse soorten coaches op haar platform zodat er voor ieder een goede passende coach is. We worden vermeld op oa. Coaching tips