Notice: Undefined index: expires_in in /var/www/vhosts/coaching-club.nl/httpdocs/wp-content/mu-plugins/CoachingClub/includes/classes/class-pnp-api.php on line 91
Vind een coach die bij jou past, betrouwbaar en snel | Coaching Club

Coaches Inloggen

title image

Coaching

Vind een Coach die bij jouw past!

Wat is coaching?

Coaching is een belangrijke tool die je kunt inzetten als het aankomt op je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Veel mensen denken -ten onrechte- dat een coach pas ter sprake komt als er iets ‘mis’ met je is. Niks is minder waar: een coach zet je in omdat je jezelf continu wilt ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel of ander vlak. Denk maar na: een tennisser maakt continu gebruik van een coach om steeds beter te worden. Hij begint niet pas met coaching als hij ineens niet meer kan tennissen. Hetzelfde principe gaat ook op voor je hersenen. Deze kunnen worden getraind om voor je te werken op een manier die jij prettig vindt. Een goede coach kan je met bepaalde technieken aanleren om dit voor elkaar te krijgen, zodat je makkelijker en vrijer leeft.

 

Ieder mens, hoe gelukkig deze ook is, heeft wel een paar punten die ze graag zou willen verbeteren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld onzekerheden, moeite om voor jezelf op te komen, moeite om voldoende tijd vrij te maken voor jezelf en ga zo maar door. Als het normaal is om aandacht te besteden aan je lijf en uiterlijk, bijvoorbeeld door de tandarts te bezoeken, door naar de kapper te gaan, door te sporten en door gezond te eten, zou het dan niet net zo normaal moeten zijn om aandacht te besteden aan je innerlijke mens, je gedachten en je hersenen? Zodat je wél die keuzes kunt maken waar jij gelukkig van wordt?

 

Coaching Club gelooft dat iedereen een goede coach verdient en dus toegang moet hebben tot een coach die past bij zijn of haar persoonlijke behoeften.

 

Coaching moet toegankelijker, voor iedereen!

 

Het Coaching Club platform biedt verschillende coaches met verschillende achtergronden en behandeltechnieken. Onze coaches hebben niet alleen een gedegen en erkende opleiding, maar ook een fijne, professionele praktijkruimte. Er is, met andere woorden, meer dan genoeg ruimte voor jou om een coach te zoeken die écht bij je past.

Ik zoek een Coach

Dan ben je aan het goede adres. Coaching Club is een professionele en moderne club van goedgetrainde coaches met de juiste opleiding en scholing. De Coaching Club coaches hebben een goede, professionele praktijkruimte en laten zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het coachingvak. Het mooie is: de coaches hebben allemaal een eigen specifieke achtergrond, waardoor ze gebruik maken van verschillende coachingtechnieken. Je kunt dus de coach zoeken die voor jou het best aansluit bij je behoeften en gevoel.

 

Wij willen coaching toegankelijk maken voor iedereen en brengen vanuit dat perspectief de beste coaches voor jou bij elkaar. Want als je een coach benadert, verdien je professionaliteit en deskundigheid!

Zoek op Specialiteit

EEN GOEDE COACH IS BELANGRIJK VOOR IEDEREEN!

Een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Het kan bijvoorbeeld gaan om het aanleren van skills, of juist het afleren van belemmerende eigenschappen wordt ook wel coaching genoemd.

 

Hierbij wordt ervan uitgegaan dat mensen geloven in veranderingsmogelijkheden. Er is een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag, waarbij je jouw gedrag kunt aanpassen als jouw inzichten op bepaalde vlakken worden verrijkt. Je kunt het bekijken aan de hand van een makkelijk voorbeeld: heeft iemand je ooit gewezen op een stopwoordje? Grote kans dat jij je niet bewust was van een stopwoordje voordat iemand het je duidelijk maakte. Zolang jij je hiervan niet bewust was, kon je het ook niet veranderen. Nu iemand je bewust heeft gemaakt, kun je dat (indien gewenst) wel. Kennis en inzicht beïnvloedt dus jouw (onbewuste) gedrag.

 

Bij coaching is genezing niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt: daarvoor bestaat counseling of therapie.

 

Coaching gaat uit van een positieve benadering, waarbij mensen doorlopend verbeteren op de door hun uitgekozen levensgebieden.

Het coachingproces zowel persoonlijke coaching als business coaching richt zich op:

  • Bewustwording en groei;
  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Persoonlijk leiderschap;
  • Zelfmanagement;
 
En op het meer persoonlijke vlak:
  • Vergroten van zelfvertrouwen en houden van jezelf;
  • Angst overwinnen;
  • Gelukkig zijn;
  • Innerlijke rust;
  • Zelfrealisatie;
  • Ontdekken, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

WAAROM IS COACHING ZO BELANGRIJK?

Een goede coach kan je helpen om in je kracht te gaan staan, ook als je dat naar jouw idee al staat: er is altijd ruimte voor verbetering, ruimte om nog sterker in je schoenen te staan dan voorheen. Als je blijvend ten positieve wilt veranderen, als je wilt leren luisteren naar je hart, bedenk je dan het volgende: een probleem aanpakken is vaak maar voor 5% een bewust proces. Realisatie is hierbij de eerste stap, waarna je jezelf nieuwe routines kunt aanleren. Het probleem is alleen dat er dan nog zo’n 95% aan onbewuste processen bestaat die het probleem toch voortzetten, waardoor je altijd in strijd blijft met jezelf als je jouw probleem aanpakt. Dat kunnen we aan de hand van een voorbeeld wat concreter voor je maken.

 

Stel je voor dat je worstelt met overgewicht. Je bent je bewust van dat probleem en weet wat je moet doen om af te vallen: een ander eetpatroon aannemen en meer aan lichaamsbeweging doen. Waarom is dat dan toch zo moeilijk?

 

Het is moeilijk omdat je 5% van het probleem hebt ontworteld, terwijl 95% van het probleem op de achtergrond in je onderbewuste blijft doorwerken. Blijf jij je focussen op die 5%, dan zal je altijd strijd blijven leveren met de kilo’s, omdat op de achtergrond 95% van het probleem blijft spelen.

Een goede coach helpt je om de 95% aan onbewuste processen ook te keren door middel van verschillende interventietechnieken. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld hypnose, ademhalingstechnieken, meditatie en nog meer. Dit leidt tot een blijvende verandering en minder strijd, waardoor je sneller je doel bereikt.

WAAR LOOP JIJ TEGENAAN?

Herken jij problemen of uitdagingen op één van de onderstaande gebieden:

  • Ik wil mijn carrière naar een hoger niveau tillen;
  • Ik heb stress en ervaar burn-out- en stressverschijnselen;
  • Ik wil mijn business efficiënter voeren maar weet niet hoe;
  • Ik wil gelukkig zijn en meer innerlijke rust ervaren;
  • Ik heb moeite met het onderhouden van relaties;
  • Ik wil afvallen en beter omgaan met mijn voeding;
  • Ik wil beter leren samenwerken in of met een team;
  • Ik wil leren ontdekken wat ik nu écht wil in het leven;
  • Ik wil meer van mezelf houden;
  • Ik wil mijn angst overwinnen;
  • Ik wil graag stoppen met roken en weet niet hoe;
  • En nog andere zaken?
 

Neem dan eens contact met ons op en kijk wat onze coaches voor jou kunnen betekenen.

 

Power-up en vind een coach bij de Coaching Club.

Waarom? Omdat jij jezelf die persoonlijke ontwikkeling gunt die ervoor zorgt dat je verder komt en dat je kunt doen waar jij blij van wordt. Jij wilt toch ook het liefst die dingen doen waar je hart een sprongetje van maakt?

WAT KAN COACHING JOU OPLEVEREN?

Jouw leven vormt zich voor het grootste deel aan de hand van de beslissingen die je neemt, maar met name de emoties die jij ervaart. Je beslissingen komen voort uit je eerdere ervaringen en zijn niet altijd bewust. Door je bewust te worden van bepaalde processen, kun je effectiever leren beslissen, waardoor je jezelf kunt ontwikkelen en je leven beter kunt richten. Maar het gaat verder dan dat.

We maken allemaal dingen in het leven mee die ons overkomen zonder dat we daarvoor zelf gekozen hebben. Deze dingen vormen ons als mens. We kunnen niet uitwissen wat we hebben meegemaakt, maar wel leren om te kiezen welke impact dat op ons heeft. Als je leert waar emoties vandaan komen en hoe ze je beïnvloeden, kun je ze ook transformeren. Je verandert daarmee niet wat je is overkomen, maar wel hoe je daarmee omgaat. Je neemt, met andere woorden, de regie over je leven terug.

 

Een coach levert jou het volgende op:

  • Inzicht in je keuzes;
  • Inzicht in je processen;
  • Inzicht in je on(der)bewuste;
  • Regie op je keuzes;
  • Regie op je emoties;
  • Regie op je processen;
  • Vrijer leven;
  • Persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • En nog veel meer.

Neem eens contact met ons op en vertel ons je doelen, dan hebben wij een passende coach beschikbaar om je te helpen.