fbpx

Coaches Inloggen

Zou jij ook meer coach klanten willen hebben? 

Meer klanten dankzij jouw website!

Veel coaches hebben te weinig coach cliënten in hun coach praktijk. Zonde toch! Heb je een goede en professionele opleiding van soms een jaar of meer achter de rug, ben je helemaal klaar voor je coach carrière en dan zit je met een te lege coach praktijk. Help! Meer klanten! 

 

Al jarenlang ben ik bezig met de online communicatie van personen en merken. Een effectieve website met de juiste positionering is hierbij erg belangrijk. Je hebt bezoekers nodig op je website om uiteindelijk bezoekers/ coachees te krijgen in jouw coach praktijk.

Nicoline, eigenaar Coaching Club

Jouw website als ECHTE ‘coachee magneet’ met deze vip upgrade

meer klanten

Heb je een mooie website? Fijn, maar dit is slechts het begin. De bezoekers moeten namelijk nog komen. En het liefst veel bezoekers. Alleen als je een groter aantal aan website bezoekers genereert, zal je meer coach klanten aantrekken.

 

Een mooie website die past bij wat je wilt uitstralen is belangrijk en het eindresultaat is iets waar je -terecht- trots op wilt zijn. Maar wat nu als bijna niemand die mooie website bezoekt omdat hij eigenlijk niet vindbaar is? Zo zonde! Dan is het net als of je een winkel hebt in een achterafstraatje waar niemand langskomt.

 

Op die manier verkoop je niks en krijg je dus geen nieuwe coach klanten via je website, waar je wel tijd, geld én energie in hebt gestoken. 

 

Het is ontzettend belangrijk om je website SEO-technisch goed in te richten. Dat leidt namelijk tot (veel) meer bezoekers van je website, die op hun beurt weer zorgen voor meer opdrachten en meer coach klanten/ coachees.

 

Wil jij mijn beste inzichten en technieken leren?

ONLINE SEO TRAINING VOOR BETER vindbarE WEBSITE

 

VIP upgrade 

SEO TRaining MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING voor de perfecte website!

 

Vind je de techniek lastig maar wil je wel in vijf weken een goede website schrijven? Dan is het Professional Pakket inclusief persoonlijke begeleiding wat voor jou! 

Naast de online cursus krijg je namelijk hier persoonlijke begeleiding in de vorm van een brainstorm over jouw positionering, je krijgt een persoonlijk zoekwoordenadvies, je website teksten worden nagelopen op spelling en SEO door een professionele tekstschrijver en de YOAST plugin wordt voor je geïnstalleerd. Na deze cursus heb je een website die qua content en teksten goed in elkaar zit, zodat je beter vindbaar wordt voor jouw ideale coachee.

 Week 1

    • Jouw kernboodschap voor jouw ideale cliënt
    • Brainstorm met Nicoline – eigenaar Coaching Club – over jouw positionering als coach

Week 2

    • Wat en hoe zoekt jouw coachee – de juiste zoekwoorden
    • Persoonlijk zoekwoordenadvies van de Coaching Club

Week 3

    • Relevante conten

Week 4

    • Website teksten schrijven
    • Eindredactie van de teksten door de Coaching Club (spelling en SEO check)

Week 5

    • Extra SEO tips
    • Implementatie YOAST plugin (gratis versie)
 

ONLINE SEO TRAINING VOOR BETER vindbarE WEBSITE

meer klanten door Ijzersterke content
meer klanten door psychologie
meer klanten door neuromarketing
meer klanten door targetting
meer klanten door Seo
meer klanten door personal branding